Mobil

Milyen iKiegészítőkkel indul nyaralni a Szifon.com csapata?

Az iKiegeszitok.hu csapatával röviden összeszedtük nektek a legjobb nyári kiegészítőket, amiket többek között a Szifon.com írói is előszeretettel használnak az utazásai során. Ezen kívül pedig néhány napig kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezeket a termékeket.

Ebben a cikkben nyaraláshoz, utazáshoz, munkához találtok különböző kiegészítőket, mint például vízálló tok, MagSafe külső akkumulátor, autós töltő és tartó, 3-in-1 utazós dokkoló, Apple Watch szíj, és speciális utazós kábel. Vágjunk is bele!

Autó

Kezdjük is az autós kiegészítőkkel. Itt három terméket említenék meg. Az első egyértelműen egy fejtámlás tartó, aminek a segítségével könnyedén nézheti a hátul ülő a filmet, mesét, vagy bármi mást.

Az AIRVUE 360°-ban forgatható és asztali állványként is használható, tehát kettő az egyben termékről beszélünk. A legtöbb táblagéppel kompatibilis, tehát nem csak Apple termékkel. Megvásárolni ide kattintva tudjátok.

A következő termékeink egyértelműen az autós tartó és töltő. Ebből kétfélét ajánlunk, az egyikben benne van már rögtön a szivargyújtós töltő a másik pedig anélkül kapható.

Az első az ESR terméke, mely MagSafe-kompatibilis és önmagában megtartja a telefont, valamint 360 fokban forgatható. Ezen kívül rendelkezik beépített ventilátorral, tehát plusz hűtést is kap a készülék, ami egyértelműen hozzájárul az akkumulátor hosszabb élettartamához. Megvásárolni itt tudjátok.

A Baseus terméke szivargyújtós töltővel érkezik és plusz egy USB-portot is kapunk. Ez is MagSafe-es termék, tehát kényelmesen használható iPhone 12 vagy újabb készülékkel, vagy ha régebbi készülékünk van, akkor érdemes vásárolni MagSafe karikát és belerakni hátulra a tokba, így megtartja majd azokat is. Egyébként a Baseus esetén pluszba adnak ilyet, tehát nyugodtan megvásárolhatjuk régebbi készülékekhez is ezt az autós töltőt. Az USB-aljzat 25W-ra is képes, tehát gyorstöltőről beszélünk és vezeték nélkül is képes gyorsabban tölteni. Megvásárolható ide kattintva.

Dokkolók és külső akkumulátorok

Természetesen egy nyaralásra sem indulhatunk el külső akkumulátor vagy esetleg utazós dokkoló nélkül. Az iKinek mindkettőre van megoldása. Külső akkumulátorból én már közel 1 éve a Joyroom mini Power Bankját használom, ami MagSafe kompatibilis.

10.000mAh-s kapacitású, tehát kényelmesen feltölt egy Plus vagy Max méretű készüléket, de még a mini méretűvel is kompatibilis, igaz, ott vicces ez a bazi nagy akkumulátor a hátoldalán, de legalább majdnem 3x képes feltölteni.

Rendelkezik egy USB-C és USB-A porttal is, tehát nem csak MagSafe-en keresztül, hanem kábelen keresztül is tölthetünk róla. Mindig a táskámban hordom, és természetesen ez is gyorstöltő, mind vezetékesen, mind vezeték nélkül. Megvásárolni ide kattintva tudjátok.

Amennyiben újabb generációs, USB-C-s laptopunk van, úgy érdemes átgondolni az Awei P171K 60000mAh-s külső akkumulátorát, mely a 65W-os támogatásnak hála képes laptopot is tölteni. Ide kattintva vásárolható meg.

Nemrég vált elérhetővé náluk a Techprotect 3 az 1-ben MagSafe-kompatibilis utazós dokkolója. Az összehajtható töltő három terméket is képes egyszerre tölteni. Ahogy a képen látható, Apple Watch kompatibilis is, tehát nem kell külön töltőt vinni sem a telefonnunkhoz, sem az óránkhoz, és még vezeték nélkül tölti az AirPods-t is vagy egy másik készüléket. A csomagban nincs hálózati adapter, így azt külön kell megvásárolni hozzá, például ezt. Maga az utazós dokkoló ide kattintva vásárolható meg.

Vízálló tok

Szögezzük le, hogy egyik iPhone sem vízálló. Ugyan az Apple a reklámjaiban erre utal, és IP67-es, illetve egy ideje már IP68-as védelmet ír az egyes modellekre, de ha beázik a készülék, arra nem vonatkozik a jótállás, és bizony egy beázás komoly problémákat okozhat.

A Tech-protect Shellbox vízálló tok a maga 10.000Ft alatti árával szerintem kérdés nélkül a legjobb ár/értékkel rendelkező vízálló tok jelenleg. MagSafe-kompatibilis, IP68-as besorolással rendelkezik, tehát lényegében simán bevihetjük a vízbe, és 1.5 méteren belül víz alá is merülhetünk vele. Szóval ha szeretnénk fotózni a Balaton közepén vagy csak biztonságban tudni a tengerparton az iPhone-t, akkor ez a tok a legjobb megoldás rá. Természetesen búvárkodásra nem alkalmas. Megvásárolni ide kattintva tudjátok.

Utazós kábelek

Két kedvenc utazós kábelem van az iKitől, amiket szinte mindig a táskámban tartok. Az egyik egy USB-A – USB-C/mikro-USB/Lightning, a másik pedig egy USB-A – Lightning/Apple Watch töltőkábel. Mindkettő rendkívül hasznos, mivel több készüléket is tölthetünk egyszerre, vagy éppen mindig van nálunk olyan kábel, ami kellhet.

A felső hármas kábelt ide kattintva találjátok meg, az alsó Apple Watch töltőset pedig itt.

Apple Watch szíjak

Természetesen egy nyaralásra vagy utazásra sem indulhatunk el megfelelő Apple Watch szíj készlet nélkül, ami igazodik az aktuális szettünkhöz. Most az utángyártott, Nomad -stílusú szíjakat hoztuk el nektek, ami több színben érhető el jó áron.

Ezek a szíjak kiválóan alkalmasak fürdéshez vagy bármilyen sporthoz, könnyedén száradnak és jó minőségűek. Ide kattintva megtaláljátok az összeset.

AirTag tartó a kutyusnak

Rengeteg AirTag tartó érhető el az iKinél, köztük az egyik kedvencem a kutya nyakörvére rögzíthető tartó, nyaralás vagy utazás alatt kérdés nélkül érdemes egy AirTaget tenni a kutyus nyakörvére, ehhez pedig az alábbi kiegészítőt ajánlom.

Az összes AirTag tartót itt találjátok meg, a fentit pedig ide kattintva érhetitek el. Természetesen AirTag is kapható az iKinél.

Összességében rengeteg kiegészítőt találunk az utazáshoz a srácoknál, nekem a személyes kedvencem a vízálló tok és a külső akkumulátor, valamint a kábelek. Utóbbiak mindig a táskámban vannak, és sokszor jól jöttek már. Remélem, tudtunk tippeket adni az utazáshoz, és mindenkinek kellemes nyaralást kíván a Szifon.com és az iKi csapata. 😎🌞

Ez a cikk Milyen iKiegészítőkkel indul nyaralni a Szifon.com csapata? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elhozta Windows-ra az iMessage-et a Microsoft

www3.hu

Nemzetközi Kollekció: új, limitált kiadású Apple Watch szíjak hozzájuk passzoló számlapokkal

www3.hu

November elején érkezik az új, USB-C-s Apple Pencil

www3.hu