Image default
Mobil

Ross Young: nagyobb kijelzőt kap az iPhone 16 Pro család

Ross Young szerint a 2024-es iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max kijelzői minden eddiginél nagyobbak lesznek: az iPhone 16 Pro 6,3 colos képátlót mondhat majd magáénak, Max nagytestvére pedig 6,9 colra duzzad.

Azért, hogy még hitelesebb legyen Young, május 23-án még 2 tizedes pontosságig is fel fogja fedni a kijelző-méreteket. De miért is lényeges ez nekünk?

A nagyobb kijelző jövőre a Pro iPhone-ok kiváltsága lesz, ugyanis az iPhone 16 és iPhone 16 Plus továbbra is 6,1 és 6,7 colos kijelzővel fog rendelkezni.

Ez egyáltalán nem meglepő, ha az Apple jelenlegi tendenciáit figyeljük: az adott évi sima iPhone gyakorlatilag az előző évi Pro néhány hiányzó funkcióval, alumínium házban.

A Display Week (Kijelző hét) konferenciát május 23-án fogják tartani Los Angeles-ben és Young ott fogja lerántani a leplet az iPhone 16 Pro és Pro Max pontos képátlójáról.

A nagyobb kijelző miatt frissített designra is számíthatunk a jövő évi Pro modelleknél, vagy az is elképzelhető, hogy csak a kijelző körüli keretet csökkenti tovább az Apple, vagy ha szerencsések vagyunk, akkor mindkettő bekövetkezik.

Így, hogy a legkisebb iPhone 16 Pro is 6,3 colos kijelzővel fog rendelkezni, egyre szomorúbbak lesznek azok, akik élvezik azt, hogy elfér a zsebükben a telefonjuk.

Te izgatott vagy, hogy jövőre tovább nő az iPhone kijelzője?

Ez a cikk Ross Young: nagyobb kijelzőt kap az iPhone 16 Pro család itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Instagram többé nem csak egy fotómegosztó platform

www3.hu

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

www3.hu

The New York Times: Véget ér az együttműködés az Apple és Jony Ive között

www3.hu

Pin It on Pinterest

Share This