Image default
Mobil

Az Apple a hírek szerint lekapcsolta @analyst941-et és a forrását is

Tavaly nyáron a semmiből tűnt fel egy új kiszivárogtató, aki az @analyst941 felhasználónévre hallgatott Twitteren.

Első sikeres előrejelzése az iPhone 14 Pro dinamikus szigetével kapcsolatban volt és azóta rendszeresen ontotta magából a jóslatokat az Apple jövőjéről. Most azonban ennek vége, mert kiderült, hogy honnan érkeztek információi.

A MacRumors fórumán osztotta meg vallomását:

Sziasztok!

Ez az utolsó üzenetem itt mindenkinek.

Többé nem leszek jelen, de megérdemeltek egy rendes búcsút. Nem akarok túl sok részletet megosztani a jogi dolgok miatt, de egy több lépéses felderítés eredményeképp a lánytestvérem kirúgták az Apple-től és sajnálatos módon attól tartok, hogy jogi következmények lesznek a következők, amire számíthatunk, mindketten, külön.

Nem hiszem el, hogy ezt tettem, és elnézést kérek emiatt a testvéremtől és az Apple-től is. Nem tudom, hogy mi mást mondhatnék. Tudom, hogy a testvérem teljesen össze van törve és még utál is, mintha nem is lennénk már testvérek.

Nem tudom, hogy van-e életem ezen kívül és azt sem tudom, hogy mi fog történni.

Élveztem a kalandot, de azt üzenem mindenkinek, akinek van forrása, hogy ne osszon meg semmi specifikusat, mert az drága lehet.

Több ponton buktunk le, de a végső hiba a Final Cut Pro/Logic Pro iPadre készített változatának kiadási dátumával történt. Az alkalmazások fejlesztése kapcsán ugyanis több különböző kiadási dátum keringett a cégen belül és sajnálatos módon azt a kombinációt osztottam meg Twitteren, amit a testvérem kapott, más részletekkel együtt.

Már lehet, hogy így is túl sokat osztottam meg a helyzetemről, szóval viszlát. Köszi, hogy időt szántatok rám. Tanuljatok a hibámból és ne hagyjátok, hogy veletek vagy szeretteitekkel ilyesmi történjen.

A nyilvános PGP kulcsom megtalálható a MacRumors bejegyzéseimben. Kérlek mentsd el, ha valaha is fel akarod venni a kapcsolatot velem a jövőben. Ezt a fiókot 24 órán belül törölni fogom a biztonságom érdekében.

A keddi Final Cut Pro és Logic Pro bejelentés előtt napokkal osztotta meg @analyst941 Twitteren, hogy a Logic Pro és a Final Cut Pro csak jövőre érkezik, ráadásul nagyon magabiztos volt, de pont ez a tévedés volt, ami lebuktatta.

Ez viszont azt is jelenti, hogy a múltbeli bejegyzései a legnagyobb valószínűséggel az igazságot hordozzák, ezért érdemes végigmenni rajtuk:

  • Egyszerre több eszközhöz is párosítható lehet az Apple Watch a jövőben
  • iOS/iPadOS 17 pletykák: érkezhet az iPad Ultra egyedi iPadOS-szel és forradalmi újítások az Egészség appban
  • Új gombkombinációkat hozhat az iPhone 15 Pro “Művelet” gombja
  • Új főképernyőt és izgalmas újdonságokat hozhat a watchOS 10

És emellett még elejtett pár információt legutóbb az Egészség és Tárca alkalmazás kapcsán, többek közt olyan képernyőfotókat is, amikből el tudjuk képzelni, hogy hogyan alakul majd át ezen alkalmazások felülete:

Ahogy látható, a Tárca alkalmazás egy fülsávval fog majd bővülni, ahol külön kezelheted majd a kártyáidat, pénzedet, kulcsaidat, rendelésedet és azonosítóidat.

Az Egészség alkalmazás Összegzés füle pedig egy kártyás felületet kap majd:

Személy szerint ezt nagyon várom, mert a jelenlegi képernyőn rengeteget kell görgetni a releváns infókért.

Az iPadOS 17 kapcsán is nyilatkozott még pár érkező újításról:

  • külső monitorok webkameráinak támogatása
  • hangkimenet-állítási lehetőségek
  • több hang és videó streamelése egyszerre Porondmester használata mellett
  • külső monitorokon átméretezhető Dock
  • iPad kijelzőjének altatása, amikor külső monitor csatlakoztatva van

Azt is felfedte, hogy az iOS 17 a létrehozott lezárt képernyőket egy rácson jeleníti majd meg, így sokkal könnyebb dolgod lesz a képernyők kezelésével, ha sokat használsz:

És ha ez még nem lett volna elég, Twitteren a lebukása előtt azt is belengette, hogy hamarosan meg fogja osztani, hogy hogy néz ki az iOS 17 Vezérlőközpontja.

Ez most már úgy tűnik, hogy nála marad titokként – már legalábbis a WWDC nyitó keynote-jáig, ami már kevesebb mint 1 hónapnyira van csak.

A túlzott kiszivárogtatásainak eredményeképp megromlott a viszonya a testvérével, aki most még az állását is elvesztette az Apple-nél.

Te mit gondolsz @analyst941 esetéről?

Ez a cikk Az Apple a hírek szerint lekapcsolta @analyst941-et és a forrását is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Steve Jobs ma lenne 68 éves

www3.hu

Teljesen megújul az Időjárás alkalmazás az iOS 15 alatt

www3.hu

Frissül az AirPods-ok firmware-je 5E133-ra

www3.hu