Image default
Mobil

Elérhető az iOS 16.5, iPadOS 16.5, watchOS 9.5, tvOS 16.5 és macOS Ventura 13.4 RC verziója

Mindössze egy héttel az előző béták után az Apple már elérhetővé is tette a frissítések kiadásra szánt, RC verzióit, amelyek mindenki számára elérhető megjelenése jövő héten lesz.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 16.5 RC

Az új build verziószáma 20F65.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Miért nincsenek már letöltési linkek?

Az Apple 2022 augusztusában nemcsak hogy a fejlesztői bétákat illetéktelenül megosztó oldalak ellen lépett fel, hanem Twitteren még olyanok fiókjai is átmenetileg felfüggesztésre kerültek, akiknek a tweetjeiben ilyen bétás oldalakra mutató linkek voltak.

Mivel az IPSW-k közvetlen linkjei bejelentkezés és így megfelelő jogosultság nélkül is elérhetővé teszik a fájlokat, így már nem tesszük közzé az IPSW-k linkjeit.

Erről bővebben: A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen.

A fejlesztők természetesen bármikor elérhetik a linkeket a fejlesztői központba belépve, akik pedig csak tesztelni szeretnének fejlesztői fiók nélkül, azok használhatják a nyilvános bétát.

iPadOS 16.5 RC

Az új build verziószáma 20F65.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

watchOS 9.5 RC

Az új build verziószáma 20T562.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

tvOS 16.5 RC

Az új build verziószáma 20L562.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

macOS Ventura 13.4 RC

Az új build verziószáma 22F62.

A bétához a macOS Developer Beta Access Utility ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 16 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 16-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 16-ról szólóakat itt, a watchOS 9-ről szólókat meg itt, a tvOS 16-ról készülteket itt, a macOS Ventura kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ez a cikk Elérhető az iOS 16.5, iPadOS 16.5, watchOS 9.5, tvOS 16.5 és macOS Ventura 13.4 RC verziója itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ugrás: új AirPods Pro reklám az Apple-től

www3.hu

Hard Knocks – új reklám népszerűsíti az Apple Watch Series 7 tartósságát

www3.hu

Dylandkt információi szerint nem lesz ProMotion kijelző a következő MacBook Airben

www3.hu

Pin It on Pinterest

Share This