Image default
Mobil

Egyszerre több eszközhöz is párosítható lehet az Apple Watch a jövőben

Újabban népszerű twitteres elemzőnk, @analyst941 arról nyilatkozott, hogy az Apple több eszközös párosításon dolgozik az Apple Watch-hoz.

Jelenleg az Apple Watch egyszerre csak egyetlen iPhone-hoz tud csatlakozni, de ha minden igaz, ez hamarosan változhat és akár iPadhez vagy Mac-hez is párosíthatod majd. Nézzük meg a részleteket!

Egy iPhone-hoz több Apple Watch is párosítható, de egy Apple Watch csak egy iPhone-hoz. Persze ez nem jelenti azt, hogy más Apple eszközeid nem tudnak az Apple Watch-od létezéséről, hiszen iPaden az Apple Fitness+ edzésekkel kommunikál az óra és Mac-ed feloldására vagy Apple Pay fizetésre is használhatod.

De ahhoz, hogy ezek a funkciók működjenek, továbbra is egy iPhone-os párosítással kell kezdened az Apple Watch beállítását.

Ez elképzelhető, hogy változni fog, de az elemző még nem tudja biztosra a funkció implementációs részleteit, így nem tiszta még, hogy iCloud szinkronizációt fog-e használni, mint az AirPods, vagy az Apple valami teljesen új módszerrel áll elő és mondjuk iPadOS-en és macOS-en is lesz Apple Watch alkalmazás.

És ha ez nem lenne elég bizonytalanság, azt sem tudjuk, hogy ez a funkció idén ősszel érkezik-e a watchOS 10-zel, iOS 17-tel, iPadOS 17-tel és macOS 14-gyel, vagy pedig várnunk kell rá 2024-ig.

Mindenesetre roppant izgalmasnak hangzik és bőven ki tudnám használni, ha lehetőségem lenne az iPadem és a MacBook Pro-m értesítéseit is megnézni az órámon.

Te örülnél, ha más Apple kütyüidhez is párosíthatnád az Apple Watch-odat?

Ez a cikk Egyszerre több eszközhöz is párosítható lehet az Apple Watch a jövőben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air

www3.hu

Megjelent az iPadOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

www3.hu

Elérhető az első iOS 14.7, iPadOS 14.7, watchOS 7.6, tvOS 14.7 és macOS Big Sur 11.5 béta

www3.hu