Image default
Mobil

Podcast: hogyan fejlődött a Homey okosotthon rendszer, Sonos, és stressz oldás alkalmazással

Tegnap rapid podcastolást tartottunk Gergőékkel, így ismét a három Gergőt hallhatjátok beszélni az Okosotthonlabor podcast sorozatában. Kifejezetten kértem őket, hogy beszélgessünk picit a Homey rendszerről, illetve a Homey Bridge-ről, amiről nemrég írtam ebben a cikkben és raktárról elérhető a Szifon.com okosotthon webshopjában is.

A podcast röviden felöleli az elmúlt néhány év Homey fejlődését, hogy hol tart most, merre halad ez a szegmenst és mi miért szeretjük. Külön kitérünk a Homey alkalmazásra, miért érdemes letölteni és használni, valamint a Homey Bridge-re, mely jelenleg az egyik legolcsóbb okosotthon központ. Végül, de nem utolsó sorban pedig beszéltünk az új generációs Homey Pro-ról, amely jelenleg Early Access stádiumban van, de rengeteg potenciál lesz benne a Matter és Thread támogatással. Amikor azt gondolnád, itt vége a podcastnek, még két témáról beszélek röviden, amit mindenképp érdemes meghallgatni és nem az okosotthonhoz kapcsolódnak.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Homey Bridge – okosotthon központ és automatizálás kezdőknek!

A Homey Bridge egy remek központ kezdők számára, ahonnan lehet lépni a Pro változat irányába. Olvasd el, mit kell tudni róla!

Asztalunkon a Jura Z10 okos, iPhone-nal, Apple Watch-csal és Sirivel is irányítható kávégépe

A Jura Z10 megmutatta, hogy van létjogosultsága annak, ha egy kávégép okos, és iPhone-ról, Apple Watch-ról vagy akár Sirivel is irányítható.

Az okosotthonok jövője? Mindent a Matterről és Threadről az OkosOtthon Labor podcastben!

Újra podcast! Talán az év egyik legfontosabb témájáról beszélgettünk, ha az okosotthonokról van szó: a Matterről és a Threadről!

Frissült a Philips légtisztító alkalmazása, a Philips Air+

Frissült a Philips légtiszító alkalmazása. Érdemes elolvasni, hogy mennyit fejlődött az előző generációhoz képest.

Hamarosan Matter támogatással bővülnek az Aqara okosotthon kiegészítői

Izgalomba hoznak az okosotthon kiegészítők? Akkor nem mehetsz el amellett, hogy az Aqara “felokosítja” eszközeit Matter támogatással.

Ez a cikk Podcast: hogyan fejlődött a Homey okosotthon rendszer, Sonos, és stressz oldás alkalmazással itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 okos ventilátor – teszt és vélemény

www3.hu

Új főképernyőt és izgalmas újdonságokat hozhat a watchOS 10

www3.hu

Megérkeztek a 2022-es pride Apple Watch számlapok és óraszíjak

www3.hu