Image default
Mobil

19 új, tavaszi Apple Watch szíjat mutatott be az Apple

Itt a tavasz, megérkezett az Apple 19 új, az évszakhoz passzoló Apple Watch szíjkollekciója. A múlt héten egyértelműen a sárga iPhone 14-ről szóltak a hírek, és emelett néhány új színben is megjelent a gyári szilikon tok, azonban most nézzük is, milyen új szíjakkal dobhatjuk fel a most még kicsit hűvös hétköznapjainkat.

Magyarországon hivatalosan nem lehet kapni a Hermès változatát az órának, ezért a szíjait se vásárolhatjuk meg közvetlenül az Apple-től, azonban az idén tavaszi kollekcióban egyértelműen a Hermès szíjak sikerültek a legkülönlegesebbre, ezért nem fogunk elmenni mellettük szó nélkül.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Március 28-án érkezik az Apple Music Classical

Már csak párat kell aludni, hogy elinduljon az Apple legújabb szolgáltatása, az Apple Music Classical, mely egy új app a klasszikus zenéhez.

Ünnepeld Apple Watch kihívással a Nőnapot

Ne csak egy szál virággal vagy csokival ünnepeld meg a Nőnapot, hanem teljesítsd az Apple Watch kihívást is a mai napon.

Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus

Március 14-étől az iPhone 14 és 14 Plus modellek már sárga színben is megvásárolhatóak – sárga szín legutóbb egyébként az iPhone 11-nél volt.

Ezek az újdonságok kerültek az iOS 16.4 második bétájába

Visszatért egy rég nem látott funkció a Könyvek alkalmazásban, átláthatóbb lett a Beállítások egy új nézete… klikk a részletekért.

Videón az iOS 16.4 első bétájának újdonságai

31 új Emoji, köztük 3 új szív jellemzi az iOS 16.4 első bétáját, de az Apple ezen felül még rukkolt elő pár izgalmas változtatással.

Ez a cikk 19 új, tavaszi Apple Watch szíjat mutatott be az Apple itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Egy interjúból kiderült, miért nem kapta meg a 11 hüvelykes iPad Pro a Liquid Retina XDR kijelzőt

www3.hu

Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd jól a 2021-es évet!

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.3.1 – hibajavítások és biztonsági frissítések

www3.hu