Image default
Mobil

Gyakori kérdések: nemzetközi roaming az Apple Watch-csal

Amikor megjelent az első, mobilhálózati kapcsolatra is képes Apple Watch, akkor az Apple azt is külön kiemelte, hogy az óra nem képes a roamingra, így hiába tettünk bele egy itthoni eSIM-et, azzal külföldön nem tudott az óra a helyi mobilhálózatra kapcsolódni. Szerencsére azóta a cég még 2022 őszén bejelentette, hogy végre elérhető lesz a roaming az egyes Apple Watch-ok esetén is, ugyanakkor ezt az adott eSIM-hez tartozó szolgáltatónak is támogatnia kell.

Magyarországon jelenleg csak Telekom előfizetőként tehetünk eSIM-et az órára, viszont az Apple Watch esetén egyelőre nem támogatja a szolgáltató a roamingot. Nézzük, mit kell tudni erről!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás

Lendülj mozgásba, és ünnepeld meg a nyúl évét egy könnyed, 20 perces edzéssel, amiért most ultra cuki matricák is járnak.

Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

Egy kis trükközéssel kicselezhető az Apple korlátozása, és így például USA régiós Apple Watch-ra is aktiválhatjuk a Telekom eSIM-jét 4G-hez.

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

Vágj bele sportosan a 2023-as évbe, zárd be mind a három karikát 7 napon át és zsebeld be a vagány matricákat és csillogó érmet!

Videó: Quake is fut már az Apple Watch-on

A Doom már nem is menő, most már a Quake portolása a trendi, ahogy azt megmutatta nekünk ByteOverlord a legújabb GitHub projektjével.

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha teljesen megtelt a készülékünk tárhelye?

Ha teljesen megtelik a készülék tárhelye, előfordul, hogy az iOS be sem tölt, vagy a készülék lefagy, és így az adatainkhoz sem férünk hozzá.

Ez a cikk Gyakori kérdések: nemzetközi roaming az Apple Watch-csal itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Véleményem az Apple otthon-stratégiájáról

www3.hu

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára

www3.hu

Karácsonyi élményem a Robodsk magyar fejlesztésű, állítható magasságú íróasztallal!

www3.hu