Mobil

Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.3 – hőmérséklet- és páraérzékelés a HomePod minin

Kicsit több mint 1 hónappal a tvOS 16.2 megjelenése, és egy nappal a többi frissítés után az Apple kiadta a tvOS és HomePod Software 16.3-at, ami elsősorban a HomePod mini esetén hoz több újdonságot.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 9.3 – Egység mozaik számlap, hibajavítások

A watchOS 9.3 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, illetve új funkciókat is, köztük az új Egység – mozaik óraszámlapot.

Megjelent az iPadOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások…

Fejlett iCloud adatvédelem, Apple ID-hoz használt biztonsági kulcsok, valamint fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések.

Megjelent az iOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások

Biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, új Egység háttérkép, illetve fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések.

A HomePod Software 16.3 aktiválja a HomePod minikben a hő- és páratartalom-mérőt

Hőmérséklet és páratartalom mérésére is képes lesz hamarosan a HomePod mini egy szoftverfrissítésnek köszönhetően, és ez még csak a kezdet.

Feltámadt a HomePod: itt a második generációs modell

A HomePod második generációja egy igazi főnix-történet: tavalyelőtt tavasszal eltemette az Apple a modellt, most viszont feltámadt.

Ez a cikk Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.3 – hőmérséklet- és páraérzékelés a HomePod minin itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szabadalmat nyert az Apple a kijelző alatti biometrikus azonosításra

www3.hu

A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás

www3.hu

Idejétmúlt Apple kiegészítők, amiket még mindig árul a cég – de minek?

www3.hu