Image default
Mobil

A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás

Az év első hónapjában járunk még csak, amiben még mindig megszerezhetjük a szokásos januári évindító kihívás teljesítésért járó jutalmakat, de máris itt van egy újabb Apple Watch kihívás, mégpedig a kínai holdújévhez köthető.

Az év első napja kultúránként eltérő időpontban van, nálunk és a nyugati világban ez mindig egy fix időpont, mégpedig január 1., azonban Kínában ennek nincs egy fix időpontja, hiszen ők hold naptárat használnak, aminek köszönhetően az újév napja egy mozgó dátum, idén ez január 22. A történetet tovább színesíti, hogy minden év kap egy állat nevet a kínai állatövi jegyekből, ami idén a nyúl, vagyis 2023 a nyúl éve.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

Egy kis trükközéssel kicselezhető az Apple korlátozása, és így például USA régiós Apple Watch-ra is aktiválhatjuk a Telekom eSIM-jét 4G-hez.

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

Vágj bele sportosan a 2023-as évbe, zárd be mind a három karikát 7 napon át és zsebeld be a vagány matricákat és csillogó érmet!

Videó: Quake is fut már az Apple Watch-on

A Doom már nem is menő, most már a Quake portolása a trendi, ahogy azt megmutatta nekünk ByteOverlord a legújabb GitHub projektjével.

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

A negyedéves bevétel 90,1 milliárd, a nyereség pedig 20,7 milliárd dollár volt, ami rekord az előző évek hasonló negyedéveihez képest.

Megjelent a watchOS 9.1 – Matter támogatás, fejlesztések, hibajavítások

A watchOS 9.1 esetén az Apple elsősorban a Matter támogatást, pár egyéb fejlesztést, és több hiba javítását emelte ki újdonságként.

Ez a cikk A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

www3.hu

Az Apple már majdnem két évvel ezelőtt elindította az AirTag jóváhagyását az FCC-nél

www3.hu

Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb

www3.hu