Image default
Mobil

Hosszútávú tesztem és őszinte véleményem az iPhone 14 Pro Max-ről

Néhány évvel ezelőtt még mi is azonnal repültünk külföldre, hogy kipróbálhassuk az új iPhone készülékeket és beszámolhassunk róla. Mára ez valójában okafogyott, mert egyrészt itthon is rögtön megvásárolható, másrészt kifejezetten drága lett az új készülék, bár aki akarja, úgyis megveszi. Nekik pedig teljesen mindegy, hogy mit írunk és hogyan teszteljük.

iPhone 14 Pro teszt és vélemény

A teljesen felesleges azonnali, néhány órás tesztek ideje elmúlt, és cserébe megérkeztek a hosszútávú tesztek, és ez jellemzi a népszerű külföldi YouTuberek, mint például MKHBD videóit is. Tesztnek amúgy sem hívhatjuk a néhány órás használatot, mert annyi idő alatt nem fogjuk kitapasztalni, mire is képes a készülék. Az iPhone 14 Pro Max-et több mint 3 hónapja használom, így van már némi fogalmam arról, hogy miért érdemes megvenni a Pro modellt. Ez a cikk sok szempontból egy vélemény arról, hogy milyen használni egy ilyen készüléket 2023-ban és megéri-e rá váltani a jövőben. Szó lesz benne a félrefókuszáló kameráról, a hatalmas akkumulátor időről, az új, szerintem teljesen felesleges Dynamic Islandről, és persze egyéb szoftveres újdonságokról. Vágjunk is bele!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple szerint nem hardveres hiba okozza a vízszintes csíkokat az iPhone 14 kijelzőjén

Vízszintes csíkok jelennek meg néhány iPhone 14 modell kijelzőjén felébresztéskor vagy elaltatáskor: az Apple szerint csak szoftveres a hiba.

Kipróbáltuk a BMW Digital Key Plus digitális kulcsot a BMW iX-nél

A BMW iX3-ról szóló cikkünk végén már említettük, hogy a másik modell, a BMW iX már rendelkezik az újabb, BMW Digital Key Plus támogatásával.

Három új reklámvideó az Apple-től: akció mód, műholdas SOS, hangmegosztás

3 izgalmas új videó az Apple-től a műholdas vészhívóról, az AirPods Pro 2-ről és az iPhone 14 Pro modellek Akció módjáról.

Videó: így működik az iPhone 14 modellek műholdas vészhívója

A műholdas Vészhelyzet – SOS egy olyan iPhone 14 funkció, amit remélhetőleg soha nem kell használnod, de nagyon megnyugtató a jelenléte.

iOS 16: Élő tevékenységek és Dynamic Island, avagy kövesd élőben az ételkiszállítást

Az iOS 16 egyik újdonsága az Élő tevékenységek, amit még viszonylag kevés app támogat, a Dynamic Islanddel kombinálva pedig még jobb mindez.

Ez a cikk Hosszútávú tesztem és őszinte véleményem az iPhone 14 Pro Max-ről itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Nyugodj békében, iPod! – az Apple beszünteti az árusítását

www3.hu

Megjelent az iPadOS 16.5 – sebezhetőségek és hibák javítása

www3.hu

Ming-Chi Kuo: iPhone 14 és iPhone 16 pletykák

www3.hu