Image default
Mobil

A jövőben mesterséges intelligencia fogja felolvasni a hangoskönyveket és ez a jövő megérkezett

Az Apple Books (Könyvek) szolgáltatáson csendesen megjelent egy új katalógus, ahol olyan, angol nyelvű hangoskönyvek találhatóak, amiket nem valódi ember olvasott fel, hanem egy mesterséges intelligencia.

2022-ben a hangoskönyvek piaca 25%-ot nőtt, egy 1,5 milliárd dolláros bizniszről beszélhetünk, ami 2030-ra akár 35 milliárd is lehet elemzők szerint, ezért érthető, hogy az Apple miért akar előnyre szert tenni. De hogy jön itt képbe a mesterséges intelligencia?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ezek az újdonságok érkeztek az iOS 16.3 első bétájával

Az iOS 16.3 több izgalmas újítást hoz magával, többek közt a fizikai biztonsági kulcsok támogatását és egy új HomePod beállítási folyamatot.

iOS 16.2: már csak 10 percig működik az AirDrop esetén a Mindenki opció

Az iOS 16.2-vel az Apple megváltoztatja az AirDrop esetén a Mindenki opciót: az csak 10 percig elérhető, utána visszavált a Csak kontaktokra.

Videó: az iOS 16.2-vel érkezik az Apple Music Sing

Mindig is arra vágytál, hogy az Apple Music kollekciódban rejlő slágereidet egy bökéssel karaoke bulivá alakítsd? Az iOS 16.2 ezt is elhozza!

iOS Security Response 16.2 (a) – új frissítési típust tesztelt múlt héten az Apple

A gyors biztonsági válaszokkal egy biztonsági hiba javítása nem igényel majd “rendes” OS-frissítést, így hamarabb javíthatja ezeket az Apple.

Videó: ezeket az újdonságokat hozta az iOS/iPadOS 16.2 harmadik bétája

Az iOS 16.2 és iPadOS 16.2 harmadik bétája több izgalmas újítást hozott a mindig bekapcsolt kijelző és a Porondmester kapcsán.

Ez a cikk A jövőben mesterséges intelligencia fogja felolvasni a hangoskönyveket és ez a jövő megérkezett itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

tvOS 15: új lejátszófelület, AirPods váltás, Face ID-s bejelentkezés és egyéb új Apple TV funkciók

www3.hu

Betekintés az Apple tervezőcsapatának napjaiba a Wallpaper magazin interjújában

www3.hu

Best of 2021 – az App Store Award idei győztesei

www3.hu