Image default
Mobil

Megjelent a watchOS 9.2 – Versenyútvonal, kick-box edzés és egyéb újdonságok

Másfél hónappal a watchOS 9.1 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 9.2-t, ami esetén az Apple kilenc újdonságot és hibajavítást emelt ki a frissítés részleteiben.

A Versenyútvonallal a saját korábbi eredményeinkkel versenyezhetünk, az Edzés appban már elérhető a kick-box is, a Zaj appban megjelenik, ha az aktív zajkioltással a környezeti hangok szintje csökkentve van, a Család felhasználói új lehetőségekhez férnek hozzá az Otthon alatt, és ezek mellett több egyéb fejlesztés és hibajavítás is érkezett.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.2 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztése…

A frissítés elsősorban általános, a teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket tartalmaz az Apple TV-k és HomePodok esetén.

Megjelent az iPadOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

Fontosabb újdonságok: új Freeform app, a Porondmester fejlesztései, Apple Music Éneklés funkció és SharePlay a Game Centerben.

Megjelent az iOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

Fontosabb újdonságok: új Freeform app, Apple Music Éneklés funkció, a zárolási képernyő fejlesztései és SharePlay a Game Centerben.

Megjelent az iOS 16.1.2 – optimalizált ütközésészlelés és egyéb fejlesztések

Továbbfejlesztett kompatibilitás vezeték nélküli szolgáltatókkal és optimalizált Ütközésészlelés funkció iPhone 14 és 14 Pro modelleken.

Megjelent a tvOS 16.1.1 a 128GB-os modellekre – a tárhely-hiba javítása

A tvOS 16.1.1 a 128GB-os Apple TV 4K esetén orvosolja azt a hibát, amikor az elég szabad tárhely ellenére is azt jelezte, hogy már tele van.

Ez a cikk Megjelent a watchOS 9.2 – Versenyútvonal, kick-box edzés és egyéb újdonságok itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újabb átverés terjed az iSTYLE nevével

www3.hu

Nem lesz Apple bőrtok az iPhone 15 családhoz

www3.hu

Kiszivárgott az Apple új, dupla USB-aljzatos hálózati adaptere

www3.hu