Mobil

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha teljesen megtelt a készülékünk tárhelye?

Noha az iPhone-ok esetén a választható tárhely kapacitása egy ideje már akár 1TB is lehet, ez sokaknál legtöbbször csak azt eredményezi, hogy a készülékük ugyanúgy tele lesz – csak már sokkal több adattal, mint korábban. Többen ráadásul mindaddig nem foglalkoznak ezzel, ameddig bele nem futnak abba, hogy a teljesen megtelt készülékükön már be sem tölt az iOS, hanem csak megáll alma logónál a folyamat, vagy pedig eljut ugyan a készülék a jelkód kéréséig, de azt beírva már csak a fekete képernyő közepén megállt folyamatjelző pörgettyű látszik, és a készülék gyakorlatilag semmire sem reagál.

Ennek megelőzésére nyilván a legkézenfekvőbb az, ha sosem hagyjuk, hogy teljesen elfogyjon a szabad hely a készüléken, amire egyébként az eszköz maga is figyelmeztet, illetve az iOS automatikusan takarít is, ha kevés a hely. De mit tehetünk akkor, ha mégis óvatlanok voltunk, és valahogy teljesen megtelt a készülék tárhelye? A helyzet több szempontból sem egyszerű, de lássuk, milyen lehetőségeink vannak!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha egy tárgy vagy eszköz egy másik Apple ID-hoz van kapcsolva?

Például egy megörökölt AirPods esetén lehet belefutni, hogy az előző tulajdonos nem akkor törölte a párosítást, amikor még nála volt a füles.

Az iOS-ről kezdőknek: a Főképernyő

Összeszedtük, mi mindent kell tudni az iOS Főképernyőjéről: milyen elemekből épül fel, milyen lehetőségeket kínál, hogyan szabhatjuk testre.

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15…

Az iOS 16 nyilvános megjelenéséig egyszerűen kipróbálhatjuk, hogyan fut a béta a készülékünkön, és bármikor visszatehetjük rá az iOS 15-öt is.

Gyakori kérdések: mi történik, ha nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre?

“Rossz hír az iPhone-osoknak, sokan dobhatják ki a mobiljukat” – írták az iOS 16 bejelentésekor a bulvár oldalak, de erről szó sincs, sőt.

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

Az iOS 16 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével újból sok kérdés merült fel, ezeknek vennénk elejét.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha teljesen megtelt a készülékünk tárhelye? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Egy interjúból kiderült, miért nem kapta meg a 11 hüvelykes iPad Pro a Liquid Retina XDR kijelzőt

www3.hu

WSJ: az Apple megtiltotta az alkalmazottainak a ChatGPT használatát

www3.hu

Új iPad Pro 2021: M1 chip, Mini-LED kijelző és még sok más

www3.hu