Mobil

iKiegészítők.hu: megérkeztek a Twinkly okos fényfüggönyei, karácsonyfaizzói, és rugalmas fénycsövei!

Jóformán öt éve használjuk a Twinkly termékeket, és most már nem csak karácsony környékén, hanem egész évben színesítik környezetünket. Évről-évre egyre több és modernebb fényfüzért kapunk a márkától és már nem csak okos karácsonyfaizzó érhető el nálunk, hanem egy komplett téli és nyári termékpaletta is.

Mivel minden termékük HomeKit-kompatibilis, ezáltal lényegében számos módon automatizálhatjuk és akár távolról irányíthatjuk is ezeket, valamint a Sirivel is kapcsolhatjuk őket. Az iKiegészítők kínálatában jelenleg négy féle Twinkly érhető el: fényfüggöny, karácsonyfaizzó, rugalmas fénycső és jégcsapok! Nézzük is őket sorban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Saeco Xelsis Suprema prémium kategóriás, teljesen automata eszpresszógépet

Az italok testre szabását is lehetővé tévő, automata kávégép rengeteg opciójával azoknak is segítségére lehet, akik szeretnek mindent maguk megcsinálni.

Okos arctisztítás avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz!

ESR Digital Stylus – nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van az Apple Pencilre

Vajon számít-e a nyomásérzékenység, illetve tényleg csak Apple Pencil áron lehet jó ceruzát kapni egy iPadhez? Erre kerestük a választ.

MATE: elektromos kerékpár cégek számára adómentesen

Vállalkozó vagy munkavállaló vagy? Teljesen mindegy – menj el és nézd meg, próbáld ki a városi közlekedésre szánt MATE City-t!

Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

Az UiiSii i8 egy vezetékes, Lightning-csatlakozós, Hi-Res fülhallgató DAC-kal, mikrofonnal, amivel veszteségmentes zenéket is hallgathatunk.

Ez a cikk iKiegészítők.hu: megérkeztek a Twinkly okos fényfüggönyei, karácsonyfaizzói, és rugalmas fénycsövei! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe, jobb akkumulátor idő

www3.hu

iPadOS 16: lehetséges, hogy jailbreakkel a nem M1-es iPadeken is működhet majd a Stage Manager

www3.hu

Megnyílt az Andrássy Slim Store + kijelzőtörés biztosítás

www3.hu