Mobil

Kipróbáltuk a Saeco Xelsis Suprema prémium kategóriás, teljesen automata eszpresszógépet

Vannak, akik még nem is igazán ébrednek fel a reggeli kávéig, másokat inkább az íz csábít, vagy csak a különböző fajtájú és pörkölésű kávék között kísérletezgetnek kedvtelésből, és persze vannak azok, akik mondhatni ínyencek, és a kávéjuk esetén mindent ők maguk szeretnek manuálisan megcsinálni, őrlésfinomságtól a víz hőfokáig és hosszúságáig bármit külön beállítva.

Noha a Saeco Xelsis Suprema egy teljesen automata eszpresszógép, tehát egyszerű kávékedvelőként “készen” kaphatjuk meg a leggyakoribb kávéfajtákat, de minden egyes ital esetén azonnal, az adott italra vonatkozóan testre is tudjuk szabni annak paramétereit, így még ínyencként is megtalálhatjuk és elmenthetjük az általunk kedvelt beállításokat, és ehhez a forró víz, meleg tej és tejhab mellett 20 kávéital közül tudunk választani.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Okos arctisztítás avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz!

MATE: elektromos kerékpár cégek számára adómentesen

Vállalkozó vagy munkavállaló vagy? Teljesen mindegy – menj el és nézd meg, próbáld ki a városi közlekedésre szánt MATE City-t!

Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

Az UiiSii i8 egy vezetékes, Lightning-csatlakozós, Hi-Res fülhallgató DAC-kal, mikrofonnal, amivel veszteségmentes zenéket is hallgathatunk.

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

A RECnGO-val az egyes készülékeinkből tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással, és egyedi, szöveges megoldásokkal.

Ez a cikk Kipróbáltuk a Saeco Xelsis Suprema prémium kategóriás, teljesen automata eszpresszógépet itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

RTings: tényleg rosszabb lett az AirPods Max zajszűrése a 4E71-es firmware-rel

www3.hu

Uniq Surge: az egyik legjobb asztali töltő a mindennapokban, ami képes a MacBookot is tölteni!

www3.hu

Megjelent az iOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

www3.hu