Mobil

iOS 16: Élő tevékenységek és Dynamic Island, avagy kövesd élőben az ételkiszállítást

Az iOS 16 egyik újdonsága az Élő tevékenységek, amit még viszonylag kevés alkalmazás támogat. Az Apple leginkább a sport események követését reklámozza ezzel a funkcióval, ez azonban hazánkban legtöbbször nem működik. Valószínűleg egy Fradi – Újpest meccset automatikusan nem tudunk követni (de ha van valakinek tippje, érdekelne), azonban az ételünk rendelését már igen. Mutatom is, mire gondolok.

Nemrég frissült a Wolt alkalmazás, ami támogatja az Élő tevékenységeket, amivel közvetlenül a zárolási képernyődön követ­heted nyomon az éppen zajló “eseményeket”, hogy ne maradj le semmi­ről. Ez a Wolt esetén a kiszállítással kapcsolatos információkat jelenti. De nézzük is meg, mire képes ez az új funkció az iOS 16-ban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ezek az újítások kerültek az iOS/iPadOS 16.2 első bétájába

Ha lehet támaszkodni a korábbi évek frissítési ütemére, akkor az iOS 16.2 valamikor decemberben fog megjelenni.

Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek

Többek között: megosztott iCloud-fotókönyvtár, külső appok az Élő tevékenységekben, Matter támogatás az Otthon esetén, illetve hibajavítások.

Megjelent az iOS 16.0.3 – a folyton bezáródó Mail és több, az iPhone 14 modelleket érintő hiba javít…

A Mail folyamatos bezáródása, és az iPhone 14 modelleket érintő hibák: hívások és értesítések, mikrofon a CarPlay-nél, lassú kameraműködés.

A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után…

A leggyakrabban felvetett jelenség, hogy a készülék jobban merül, a másik pedig, hogy a készülék működése lassabbá, akadozóbbá válhatott.

Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Javításra került a kamera rezgése például a TikTokban az iPhone 14 Pro modelleken, vagy a másolás/beillesztés folyamatos engedélykérése is.

Ez a cikk iOS 16: Élő tevékenységek és Dynamic Island, avagy kövesd élőben az ételkiszállítást itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megint gond van az Időjárás app működésével

www3.hu

Megjelent a watchOS 7.4 – Face ID-s zárolás feloldása Apple Watch-csal, hibajavítások

www3.hu

Milyen iKiegészítőkkel indul nyaralni a Szifon.com csapata?

www3.hu