Mobil

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha egy tárgy vagy eszköz egy másik Apple ID-hoz van kapcsolva?

Leggyakrabban például egy elajándékozott AirPods esetén lehet belefutni abba, hogy az előző tulajdonos nem akkor törölte a párosítást, amikor még nála volt az AirPods, így amikor mi párosítani próbáljuk, akkor nekünk fel fogja dobni, hogy az adott Apple ID tulajdonosa követheti a helyzetünket.

Ezzel találkoztunk össze mi is, amikor Admin kollégától megörököltem az első generációs AirPods Pro-ját a második generációsra váltásával, aminél elfelejtette akkor törölni a párosítását, mikor még nála volt az AirPods, és azt csak később próbálta meg megtenni. Az Apple ID alól való eltávolítás az iPhone, iPod touch, iPad és Mac esetén utólag, távolról is kivitelezhető, de például az AirTag vagy az AirPods Pro esetén nem, mert ezek nem kapcsolódnak az internetre, a helyzetüket csak passzív módon, a Lokátor-hálózaton keresztül juttatja el az őket érzékelő, többi készülék.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iOS-ről kezdőknek: a Főképernyő

Összeszedtük, mi mindent kell tudni az iOS Főképernyőjéről: milyen elemekből épül fel, milyen lehetőségeket kínál, hogyan szabhatjuk testre.

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15…

Az iOS 16 nyilvános megjelenéséig egyszerűen kipróbálhatjuk, hogyan fut a béta a készülékünkön, és bármikor visszatehetjük rá az iOS 15-öt is.

Gyakori kérdések: mi történik, ha nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre?

“Rossz hír az iPhone-osoknak, sokan dobhatják ki a mobiljukat” – írták az iOS 16 bejelentésekor a bulvár oldalak, de erről szó sincs, sőt.

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

Az iOS 16 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével újból sok kérdés merült fel, ezeknek vennénk elejét.

Gyakori kérdések: zárolta-e az Apple az Apple ID-nkat, vagy ez is adathalászat?

Egy adathalász emailt rögtön leleplez, hogy a benne található link köszönőviszonyban sincs a céggel, amelyikre amúgy a levél hivatkozik.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha egy tárgy vagy eszköz egy másik Apple ID-hoz van kapcsolva? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az ötödik iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma béta

www3.hu

Újítások az iOS 17.2 negyedik bétájában: alapértelmezett értesítéshang és még sok más

www3.hu

Megjelent a macOS Sonoma – új képernyővédők, asztali widgetek, videókonferencia, és sok más

www3.hu