Mobil

A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után

Készülékgyártótól függetlenül soha nincs olyan szoftverfrissítés, ami után ne jelentkeznének problémák az egyes felhasználóknál a frissítés telepítése után. Ennek elsősorban két oka van: az egyik, hogy a szoftverek egyre több funkciója azokat egyre bonyolultabbá teszi, amit továbbra is emberek fejlesztenek, akik hibáznak, a másik pedig az, hogy egy-egy frissítés után a felhasználók is aktívabban használják a készüléküket, így bármi szokatlan változást azonnal a frissítés számlájára írnak.

A leggyakrabban felvetett jelenség, hogy a készülék jobban merül. A másik, hogy a készülék működése lassabbá válik, ami kapcsán pedig folyamatosan az az elmélet kerül elő, hogy az Apple szándékosan lassítja a régi készüléket, ezzel akarva rávenni minket, hogy újat vásároljunk. Nézzük, mit tehetünk ezekkel!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Javításra került a kamera rezgése például a TikTokban az iPhone 14 Pro modelleken, vagy a másolás/beillesztés folyamatos engedélykérése is.

Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát!

Mindig is hiányoltad az Apple adta lehetőségeket a háttérképed testre szabásakor? Az iOS 16 megjelenésével minden megváltozott ezen a téren.

Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Szinte kivétel nélkül minden, iPhone 14 modellt vásárló belefutott abba, hogy a készülék aktiválásakor az rögtön frissült iOS 16.0.1-re.

Az iOS 16 már jelzi, ha nem eredeti egy AirPods

Az iOS 16 már képes az AirPods párosításakor jelezni nekünk, ha hamisított fülest próbálunk csatlakoztatni, ami eredetinek hazudja magát.

Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Újratervezett Zárolási képernyő widgetekkel, frissen küldött üzenetek szerkesztése és visszavonása, kép témájának leemelése a háttérről, és sok más.

Ez a cikk A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Július 26-án megszűnik a Saját fotóstream

www3.hu

AirPods Max: megérkezett az Apple fejhallgatója

www3.hu

Nagyon ritka lenne ez a félrecsúszott alma logós iPhone 11 Pro?

www3.hu