Mobil

Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Alig egy héttel a csak az iPhone 14 modellekre megjelent iOS 16.0.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.0.2-t, ami több hibát is javít, köztük elsősorban például a kamera folyamatos rezgését eredményezőt, vagy amikor a vártnál többször jelent meg engedélykérő üzenet appok közti másolás és beillesztés során.

Ugyan a kamera rezgése csak az iPhone 14 Pro modelleken jelentkezett például a TikTok esetén, az appok közötti másolás és beillesztés folyamatos engedélykérése, a kijelző teljes elfeketedése, és a VoiceOver elérhetetlenné válása a többi iPhone-on is előfordult, illetve az Apple javította azt is, amikor érintésérzékelési problémák jelentkezhettek szervizelés után az egyes iPhone X, iPhone XR és iPhone 11 készülékek kijelzőivel.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát!

Mindig is hiányoltad az Apple adta lehetőségeket a háttérképed testre szabásakor? Az iOS 16 megjelenésével minden megváltozott ezen a téren.

Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Szinte kivétel nélkül minden, iPhone 14 modellt vásárló belefutott abba, hogy a készülék aktiválásakor az rögtön frissült iOS 16.0.1-re.

Az iOS 16 már jelzi, ha nem eredeti egy AirPods

Az iOS 16 már képes az AirPods párosításakor jelezni nekünk, ha hamisított fülest próbálunk csatlakoztatni, ami eredetinek hazudja magát.

Megjelent az iPadOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Mivel az iPadOS 16 októberben, eleve 16.1-ként fog érkezni, ez a mostani frissítés mindenki számára javasolt, mert 11 sebezhetőséget javít.

Megjelent az iOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Az Apple kiadta az iOS 15.7-et is, ami 11 sebezhetőséget javít. Ha valaki nem frissít az iOS 16-ra, akkor ezt most mindenképp telepítse!

Ez a cikk Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hosszútávú tesztem és őszinte véleményem az iPhone 14 Pro Max-ről

www3.hu

Megjelent az iPadOS 14.4 – apróbb fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

Egyre több alkalmazásban jelenik meg az új követésvédelmi ablak

www3.hu

Pin It on Pinterest

Share This