Mobil

Az iFixit szédszedte az iPhone 14 Pro-t – maradt a korábbi felépítés

Az iFixit az iPhone 14 szétszedése után a csavarhúzóját az iPhone 14 Pro Max felé fordította, és mivel az olcsóbb modellek szervizes szemszögből nézve előremutató változásokat hoztak a készülék szerkezeti felépítését tekintve, így a Pro modelleknél is sokan erre számítottak. Azonban ez mégsem lett így.

Míg a sima iPhone 14 esetén a hátlapi üveg immár könnyen eltávolítható, mert az egész hátlap leszedhető, addig a Pro modelleknél az Apple megtartotta a korábbi kialakítást – és ezek esetén így a betört hátlapi üveg cseréje is megmaradt Pro áron, amin egy AppleCare+ azért tud segíteni. (tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iFixit szédszedte az iPhone 14-et – jelentősen átalakult a készülék felépítése

Az iPhone 14 esetén már nem kell lézer a hátlapi üveg leszedéséhez, mondhatni az iPhone 4/4s-hez hasonló kialakítású lett az új készülék.

Elsőre úgy tűnt, hogy utólag is bővíthető lehet a Mac Studio tárhelye, de kiderült, hogy mégsem…

Bár a Mac Studio esetén az SSD memóriachipjei nincsenek az alaplapra forrasztva, a kis lapkát mégsem lehet csak úgy egy másikra kicserélni.

Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Az iFixit háttérképeit használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne.

Az iFixit szétszedte az iPad mini 6-ot is

Az iFixit csapata szédszedte az iPad mini 6-ot és megtalálták a kocsonya görgetés okát és más érdekességeket az aprócska táblagép belsejéről.

iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID

Több forrásból, többek közt az iFixit csapatától érkezett az információ, hogy az iPhone 13-nál a kijelzőcsere közel sem lesz egyszerű móka.

Ez a cikk Az iFixit szédszedte az iPhone 14 Pro-t – maradt a korábbi felépítés itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Minimum 33%-kal, de 2TB esetén 50%-kal drágul az iCloud+ havidíja

www3.hu

Nagyon ritka lenne ez a félrecsúszott alma logós iPhone 11 Pro?

www3.hu

50%-os csomag kedvezmény az Adobe iPad alkalmazásaira

www3.hu