Mobil

Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Aki megvásárolta az Apple legújabb készülékeit, szinte kivétel nélkül belefutott abba, hogy amikor a régi készülékéről szeretett volna a frissen megvásárolt iPhone 14-ére költözni, akkor a készülék előbb az iOS 16.0.1-es verzióra való frissítést ajánlotta fel, ami így némileg meghosszabbította a költöztetéshez szükséges időt.

Erre azért volt szükség, mert a dobozból frissen kivett készülékeken a pár nappal ezelőtt megjelent iOS 16 buildjénél egy régebbi verzió volt, és az Apple közben még gyorsan javított pár hibát az új modellek esetén, ami többek között például nem csak az aktiválást és költöztetést érintette, hanem még egy fotókkal kapcsolatos problémát (iPhone 14 Pro Max), és egy enterprise single sign-on hibát is orvosolt.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iOS 16 már jelzi, ha nem eredeti egy AirPods

Az iOS 16 már képes az AirPods párosításakor jelezni nekünk, ha hamisított fülest próbálunk csatlakoztatni, ami eredetinek hazudja magát.

Megjelent az iPadOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Mivel az iPadOS 16 októberben, eleve 16.1-ként fog érkezni, ez a mostani frissítés mindenki számára javasolt, mert 11 sebezhetőséget javít.

Megjelent az iOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Az Apple kiadta az iOS 15.7-et is, ami 11 sebezhetőséget javít. Ha valaki nem frissít az iOS 16-ra, akkor ezt most mindenképp telepítse!

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Többek között új edzésmódok, újratervezett iránytű, gyógyszerek követése, hatékonyabb alváskövetés az alvásfázisok segítségével.

Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Újratervezett Zárolási képernyő widgetekkel, frissen küldött üzenetek szerkesztése és visszavonása, kép témájának leemelése a háttérről, és sok más.

Ez a cikk Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

www3.hu

Elérhető az első iOS 16.4, iPadOS 16.4, watchOS 9.4, tvOS 16.4 és macOS Ventura 13.3 béta

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 és macOS Sonoma 14.4 béta

www3.hu