Mobil

Megjelent az iOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Majdnem kereken négy héttel az iOS 15.6.1 megjelenése után az Apple tegnap, szeptember 12-én este kiadta az iOS 15.7-et, ami gyakorlatilag tizenegy sebezhetőséget javít. Ez azoknak lehet fontos, akik egyelőre még nem szeretnének frissíteni az iOS 16-ra, mert az említett sebezhetőségek közül az egyikre az Apple azt írja, hogy azt éppen aktívan ki is használhatják.

Aki tehát még nem frissít az iOS 16-ra – amire egyébként a Szoftverfrissítés opció alján jelenik meg a külön sáv, hogy az is elérhető! –, vagy akinek a készülékét már eleve nem is támogatja az iOS 16, annak érdemes mihamarabb telepítenie az iOS 15.7-et, hogy védve legyen vele az Apple által felsorolt sebezhetőségek ellen.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iPadOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása

Mivel az iPadOS 16 októberben, eleve 16.1-ként fog érkezni, ez a mostani frissítés mindenki számára javasolt, mert 11 sebezhetőséget javít.

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Többek között új edzésmódok, újratervezett iránytű, gyógyszerek követése, hatékonyabb alváskövetés az alvásfázisok segítségével.

Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Újratervezett Zárolási képernyő widgetekkel, frissen küldött üzenetek szerkesztése és visszavonása, kép témájának leemelése a háttérről, és sok más.

Elérhető az iOS 15.7, iPadOS 15.7 és macOS Monterey 12.6 kiadásra szánt, RC verziója

Az új szoftverek RC-i mellett az Apple elérhetővé tette az iOS 15.7, iPadOS 15.7 és macOS Monterey 12.6 RC-jét is, amikből béta sem volt.

Megjelent az iOS 12.5.6 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

A frissítés a CVE-2022-32893 azonosítójú WebKit-sebezhetőséget orvosolja, amit az Apple információi szerint aktívan ki is használhatnak épp.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.7 – tizenegy sebezhetőség javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Milyen újdonságokat fog hozni a várhatóan október végén érkező iOS 17.1?

www3.hu

Használj ingyen egy E-TWOW elektromos rollert egy egész hónapig!

www3.hu

Ezek az újdonságok kerültek az M3-as iMac-be

www3.hu