Mobil

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Majdnem napra pontosan egy évvel a watchOS 8, majdnem két hónappal a watchOS 8.7 illetve egy hónnapal a Series 3 modellek esetén érkezett a 8.7.1, hét béta verzió, és alig egy héttel az RC után az Apple ma este elérhetővé tette a watchOS 9-es frissítést.

A watchOS 9 nagyszerű új módokat biztosít a kapcsolattartáshoz, a mozgáshoz és az egészség megőrzéséhez az Apple Watch segítségével. Ezek közé tartozik a több új edzésmód és lehetőség az edzések mérésére, a teljesen újratervezett iránytű, egy új app a gyógyszerek követésére, hatékonyabb alváskövetés az alvásfázisok segítségével, valamint szélesebb körű információk és támogatás a szívünk egészsége érdekében, ha pitvarfibrillációt diagnosztizáltak nálunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Újratervezett Zárolási képernyő widgetekkel, frissen küldött üzenetek szerkesztése és visszavonása, kép témájának leemelése a háttérről, és sok más.

Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átengedés, egyénre szabható térbeli hangzás, érintés­vezérlés és egy töltéssel 6 óra használat.

Apple Watch Series 8: új processzor, testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés – és áremelés…

Holott a külső nem változott, a belső több újdonságot is tartogat számunkra: többek között hőmérés, ütközésérzékelés, S8, W3 és U1 chipek.

Elérhető az iOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 kiadásra szánt, RC verziója

Az iOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 szeptember 12-én érkezik, a fejlesztők és tesztelők számára pedig elérhetőek a kiadásra szánt, RC verziók.

Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb

A legfrissebb pletykákban az Apple Watch Pro-ról most kiszivárgott egy CAD render fájl, amin látható egy harmadik gomb is!

Ez a cikk Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

www3.hu

Megjelent az iOS 12.5.4 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

www3.hu

Apple TV+ sorozatajánló: A siló (spoiler nélkül)

www3.hu