Mobil

Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t

Sok pletyka látott már napvilágot a 2022-es év folyamán az ősszel érkező Apple termékekről, a találgatásoknak az európai idő szerint szerdán este rendezett “Far out” nevet viselő esemény vetett véget. Bemutatásra kerültek az új iPhone és Apple Watch modellek, és a teljesen megújult, 2. generációs AirPods Pro is.

A szeptember 23-tól kapható eszköz esetében az Apple betartotta azon ígéretét, miszerint az alapoktól frissíteni fogja hallójáratba illeszkedő eszközét. Küllemben nem történtek egetrengető változások, viszont a továbbfejlesztett aktív zajszűrés, az egyénre szabható térbeli hangzás, az érintésvezérlés és a megnövelt üzemidő komoly változásokról tanúskodik a belsőt illetően.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

A 9to5Mac értesülései szerint idén ősszel az Apple valóban megörvendezteti a vásárlókat az AirPods Pro frissített verziójával.

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban.

Megjelent az iOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Az iOS 15.6 fejlesztéseket, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, amik közül az Apple elsősorban három hibát emelt ki.

Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 16 második bétája

Nem épp kereken 14 nappal a WWDC nyitónapja után, de 22-én megérkezett az iOS 16 második bétája is, ami több újdonságot és finomítást hozott.

watchOS 9: megváltozik a vízzár feloldásának módja

A vízzárat mindig is a Digitális Korona gomb tekerésével oldhattuk fel, de a watchOS 9-től ehhez már a nyomva tartása lesz majd szükséges.

Ez a cikk Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 17.3, iPadOS 17.3, watchOS 10.3, tvOS 17.3 és macOS Sonoma 14.3 béta

www3.hu

Egy interjúból kiderült, miért nem kapta meg a 11 hüvelykes iPad Pro a Liquid Retina XDR kijelzőt

www3.hu