Mobil

Megjelent az iOS 12.5.6 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

Az Apple kiadta az iOS 12.5.6-ot a már iOS 13-ra sem frissíthető készülékekre, ami fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz. Az Apple mindössze egyetlen mondattal írja le a frissítés újdonságait, de a biztonsági frissítések részleteit felsoroló oldalon linkelt, iOS 12.5.6-os szócikk alapján ez a verzió a CVE-2022-32893 azonosítójú hibát javítja

Ez a hiba egy, a WebKitet érintő sebezhetőség, amivel egy rosszindulatú weboldal jogosulatlan kódfuttatást érhetett el, és az Apple információi alapján ezt aktívan ki is használhatják. A szintén nemrég javított CVE-2022-32894-es azonosítójú hiba viszont nem érinti az iOS 12-t.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

Ez a frissítés csak a Series 3-as órákra jelent meg, és egy olyan hibát javít, ami váratlan újraindulásokat eredményezhetett egyes esetekben.

Megjelent az iPadOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

Az iPadOS 15.6.1 két sebezhetőséget javít, amelyeket az Apple információi szerint épp aktívan ki is használhatnak. Érdemes frissíteni!

Megjelent az iOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

Az iOS 15.6.1 két sebezhetőséget javít, amelyeket az Apple információi szerint épp aktívan ki is használhatnak. Érdemes frissíteni!

Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejl…

Siri-beszédhangfelismerés mandarin, kantoni és japán nyelven a HomePodon, illetve teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések.

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

A watchOS 8.7 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, bár ezeket az Apple nem részletezte, illetve 26 sebezhetőséget orvosol.

Ez a cikk Megjelent az iOS 12.5.6 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 15.5 – fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

SmartDiszkont: mire számíthatunk az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro kapcsán?

www3.hu

WWDC22: az Apple bemutatta az iOS 16-ot – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

www3.hu