Mobil

9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttérképei

Ha összevetjük az iPhone 14 Pro szériáról eddig napvilágot látott híreszteléseket, egy ponton meglehetősen egybehangzóak. Ez pedig a kijelző, amely nem csak megújult designnal rendelkezik, hanem az úgynevezett “Always-On Display” (mindig bekapcsolt képernyő) módot is támogatja majd. Az iOS 16 eddigi bétáiban már több hivatkozás is volt egy új, mindig bekapcsolt képernyő módra, most viszont a jelek szerint még a rendszer háttérképeit is frissítették, hogy kihasználják ezt az új technológiát.

Az “Always-On Display” technológia egyébként nem újkeletű, hiszen már több androidos készüléknél is régóta megvan. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer folyamatosan bizonyos információkat jelenítsen meg a képernyőn, például az órát, miközben nagyon kevés akkumulátort fogyaszt. Az Apple Watch Series 5 és újabb verziók is rendelkeznek már ezzel a technológiával.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Mark Gurman: az iPadOS 16 csak októberben várható, részben a Stage Manager miatt

Az Apple szóvivői nem kommentálták a hírt, illetve egyben Gurman is leírta azt, hogy szeptemberig még bármi változhat, így ez nem jelent sokat.

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg újságírója újabb izgalmas információkat osztott meg az Apple okosórájáról.

Elérhető a negyedik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura negyedik fejlesztői bétáit.

Elérhető az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, a HomePod Software 16 és a macOS Ventura n…

A cég ma közzétette tette az iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, HomePod Software 16 és macOS Ventura első, nyilvános béta verzióit.

Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel…

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében.

Ez a cikk 9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttérképei itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 16.5 – egy új háttérkép és hibajavítások

www3.hu

Több részvényes beperelte az Apple-t, mert szerintük Tim Cook füllentett 2018-ban

www3.hu

Eufy beltéri mozgatható kamera 2K-s felbontással és HomeKit Secure Video-val

www3.hu