Your ads here. Click here

Mobil

Mark Gurman: az iPadOS 16 csak októberben várható, részben a Stage Manager miatt

Mark Gurman, a Bloomberg újságírója a legfrissebb cikkében arról ír, hogy az iPadOS 16 majd csak októberben fog megjelenni, szemben a többi frissítéssel, amelyek szeptemberben várhatóak. Gurman információi szerint ennek az oka az újratervezett multitaskingban és Stage Managerben keresendő, amivel kapcsolatban eléggé vegyesek a fejlesztők és a közvélemény visszajelzései, főleg hogy a Stage Manager sok, az iPadOS 16-ot egyébként támogató iPaden nem is lesz elérhető.

A cikkében arra is kitér, hogy ez a helyzet igazából valahol még előnyös is, mert így az Apple át tudja csoportosítani a fejlesztői erőforrásait az iOS 16 készre hozására, és annak megjelenése után pedig ugyanígy tehet az iPadOS 16-tal is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg újságírója újabb izgalmas információkat osztott meg az Apple okosórájáról.

Elérhető a negyedik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura negyedik fejlesztői bétáit.

Elérhető az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, a HomePod Software 16 és a macOS Ventura n…

A cég ma közzétette tette az iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, HomePod Software 16 és macOS Ventura első, nyilvános béta verzióit.

Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel…

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében.

Elérhető a harmadik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura harmadik bétáit.

Ez a cikk Mark Gurman: az iPadOS 16 csak októberben várható, részben a Stage Manager miatt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján!

www3.hu

CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

www3.hu

Akkumulátorállapot-kezelés Mac-en – ezért csökken a maximális kapacitás

www3.hu

Your ads here. Click here