Mobil

Steven Spielberg zenei videót rendezett és forgatott egy iPhone segítségével

Bár az iPhone kamerák minősége mindig is az élvonalba tartozott, az elmúlt egy-két évben olyan sokat fejlődtek, hogy ma már teljesen elfogadott, ha ismert rendezők zenei videók, sőt független filmek forgatására használják őket. Ezúttal nem más, mint a jól ismert filmrendező, Steven Spielberg választott egy iPhone készüléket Marcus Mumford új klipjének elkészítéséhez.

Spielberg számára ez volt az első alkalom, hogy videoklipet rendezett. A felvételek során felesége, Kate Capshaw producerként és művészeti igazgatóként segédkezett. Együtt dolgoztak, hogy segítsenek Marcus Mumfordnak, aki korábban a Mumford & Sons együttes énekese volt, hogy kiadja első önálló dalát, amely a “Cannibal” címet viseli.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Shot on iPhone 13 Pro: Poached – A Vetélytárs

Az Apple “Shot on iPhone” sorozatának újabb darabjában a mindennapi életünket szervesen érintő dolog kerül a középpontba: az étel.

Shot on iPhone Macro Challenge: a természeti témák domináltak, magyar kiemelttel

A beérkezett műveken a természet témái domináltak: a tíz legjobb képből hatnál virágok és más növények vannak a középpontban.

Új Shot on iPhone 13 Pro videó érkezett az Apple-től

Shot on iPhone: az Apple új, az iPhone 13 Pro-val készült videót osztott meg

A Movie Magic című videóban Dong Hoon Jun és James Thornton vizuális művész magyarázza el, hogyan is forgatták kísérleti sci-fi filmjüket.

Shot on iPhone: Filmkészítési technikák

Garázsbeálló, létráról szórt csillámpor, biciklikerékre rögzített, sebesen forgó lámpa? Ami közös bennük: az emberi találékonyság határtalan.

Ez a cikk Steven Spielberg zenei videót rendezett és forgatott egy iPhone segítségével itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bloomberg: Az Apple első VR headsetje nagy dobás lesz

www3.hu

Nikkei: már gyártják az Apple M2 chipet

www3.hu

Gyakori kérdések: miért tölt néha 100%-ra az iPhone 15 a 80%-os korlát ellenére?

www3.hu