Mobil

Az Apple lecserélte az utolsó megmaradt Intel alkatrészt is az M2-es MacBook Air modellben

Lassan két éve már annak, hogy az Apple az M1 nevet viselő chipjével sokkolta a tech világot. Akkor elmondták, hogy az ARM architektúrára való, teljes átállás várhatóan két évet fog igénybe venni. Egy korszak vége érkezett el ezzel, amely az Intelnek nagyon csípte a szemét, hiszen elég jelentős érvágás volt nekik a különválás. Alkotóelemeket szállítottak még az Apple részére, de koránt sem az előző érához hasonló nagyságrendben. Későn kaptak észbe, a tech világ vonata pedig elrobogott mellettük. Sic transit gloria mundi. (Így múlik el a világ dicsősége.)

A napokban érkezett, M2-es MacBook Air modellel végleg bezárult a kapu, hiszen az Apple szép csendben lecserélte az USB és a Thunderbolt portok vezérléséért felelős, az Intel által gyártott komponenst is egy egyedi vezérlőre. Ez azt jelenti, hogy az Intel utolsó maradványai is kikerültek már a legújabb Mac-ből.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt

Marques Brownlee is górcső alá vette az új, M2 chipes MacBook Air modellt, amelyről YouTube csatornáján osztotta meg tapasztalatait.

Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13″ modellt?

A neten olvasható vélemények egybecsengenek, sokan nem érzik az M2-es MacBook Pro 13″ létjogosultságát, inkább az M2-es MacBook Airt ajánlják.

Lassabb SSD-vel rendelkezik a belépő szintű, M2-es MacBook Pro, mint az M1-es modell

Úgy tűnik, hogy a 256 GB-os, M2-es MacBook Pro SSD-jének írási/olvasási sebessége alacsonyabb lett, mint az M1-es modellé.

Befutottak a tech oldalakról az új M2 chipes MacBook Pro tesztek

A vásárlókhoz pénteken érkező rendelések előtt hivatalosan is megjelentek a tech portálokon az új M2 chipes MacBook Pro tesztek.

9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel

A Geekbench eredményböngészőjében már felbukkant egy M2-es teszteremény is, ami igazolja azt, amit az Apple az új processzorról mondott.

Ez a cikk Az Apple lecserélte az utolsó megmaradt Intel alkatrészt is az M2-es MacBook Air modellben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Több Apple Watch kihívást is tartogat a február

www3.hu

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

www3.hu

Az Instagram többé nem csak egy fotómegosztó platform

www3.hu