Mobil

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg újságírója újabb izgalmas információkat osztott meg az Apple okosórájáról. Szerinte a cég a szokásos őszi eseményén várhatóan három új Apple Watch modellt mutat majd be, köztük a pletykák szerint az Apple Watch Pro-t. Ez az új csúcsmodell, amelyet strapabírónak neveznek, az extrém sportok szerelmeseit célozza meg.

A 9to5Mac korábban már beszámolt arról, hogy az Apple Watch Pro nagyobb kijelzővel, hosszabb akkumulátor üzemidővel és új testhőmérséklet érzékelővel is rendelkezni fog. Gurman úgy véli, hogy ez az óra több napig is bírni fogja egyetlen töltéssel, köszönhetően az  alacsony fogyasztású módnak, amit az Apple egyelőre még nem erősített meg.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

250+ nyári Apple Watch szíj raktárról, akár másnapi szállítással!

A SmartDiszkontnál most több mint 250 szíj közül választhatunk, és a legtöbb másnapi szállítással el is jut hozzánk – érdemes körülnézni!

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

A watchOS 8.7 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, bár ezeket az Apple nem részletezte, illetve 26 sebezhetőséget orvosol.

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel…

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében.

Milyen chipekre számíthatunk az ősszel érkező iPhone 14 modellekben?

A kiszivárgott információk továbbra is azt vetítik előre, hogy az alap iPhone 14-be kerülő chip eltér majd az iPhone 14 Pro modellekétől.

Ez a cikk Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Idén sem maradhat el a Föld napi és a Tánc világnapja Apple Watch kihívás

www3.hu

Kipróbáltuk a Vision Pro-t, és neked is lehetőséget adunk rá – teszt és vélemény

www3.hu

Az Apple 11 éve tökéletesíti a számológép alkalmazását az iPadekre

www3.hu