Mobil

Látogass el ikonikus helyszínekre az Apple Store Time Machine alkalmazással!

Biztos sok Apple rajongó gondokozott már el azon, hogy vajon hogy nézhettek ki ünnepélyes megnyitójuk alkalmával az ikonikusnak számító Apple Store-ok, mint például az elsőként megnyitott Tysons Corner, az Apple Fifth Avenue, vagy az Infinite Loop?

Az Apple lelkes rajongója, Michael Steeber ettől az ötlettől vezérelve hozta létre talán az eddigi legimpozánsabb projektjét, az Apple Store Time Machine alkalmazást. Ez egy elképesztően magával ragadó, macOS rendszeren futó app, aminek a segítségével hihetetlen részletességgel tapasztalhatjuk meg, hogy hogyan is néztek ki a legjelentősebb Apple Store üzletek az ünnepélyes megnyitójuk idején.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

A RECnGO-val az egyes készülékeinkből tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással, és egyedi, szöveges megoldásokkal.

Tegnap volt kereken 15 éve, hogy megjelent az első iPhone

Az Apple 15 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Így nézhetett volna ki az iPod Phone, az iPhone egy alternatív univerzumban

Utólag könnyű bölcsnek lenni, de az iPhone megjelenése előtt évekkel az Apple-nél azon dolgoztak, hogy hogyan nézhetne ki egy iPod Phone.

AppInGym: új generációs, alkalmazással használható, 0-24-es edzőterem Budapesten!

AppInGym: egyedi, alkalmazáson keresztül használható, 0-24-órás edzőterem Budapesten.

Lélegzetelállító képeken az Al Maryah szigeten nyílt, új Apple Store

Nemrég új Apple Store nyílt Abu Dhabiban, amely az Apple Al Maryah Island nevet kapta, és egészen új dizájnelemeket is tartalmaz.

Ez a cikk Látogass el ikonikus helyszínekre az Apple Store Time Machine alkalmazással! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bloomberg: az év első felében kétszer is érkeznek új Mac-ek és nem lesz olcsó, 27 colos iMac

www3.hu

Az Apple a hírek szerint lekapcsolta @analyst941-et és a forrását is

www3.hu

Megjelent a watchOS 8.5.1 – biztonsági frissítések és hibajavítások

www3.hu