Mobil

250+ nyári Apple Watch szíj raktárról, akár másnapi szállítással!

Már javában folyik a nyár, és ennek megfelelően sokszor beruházunk színesebb, egyedi kiegészítőkbe, legyen szó iPhone tokokról, vagy Apple Watch szíjakról. Én nyáron leginkább a sárga sport szíjamat szoktam használni, esetleg kombinálom egy fehérrel, de mostanság a színesebb szövet szíjak is bejönnek.

Az Apple is évszakonként szokott új szíjakat kiadni, amiknél mindig kinézek egy-egy új színt, vagy variációt, bár valljuk be, már a sport szíjai sem olcsóak. Azonban ha kombinálni akarom a szíjakat, akkor mindenképp más gyártó után nézek, valamint sokszor egyedibb színkombinációkba is belefuthat az ember, ahogy a fenti képen is látható. A SmartDiszkontnál most több mint 250 Apple Watch szíj közül választhatunk és a legtöbb raktáron, másnapi szállítással el is jut hozzánk, szóval érdemes körülnézni nálunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

A watchOS 8.7 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, bár ezeket az Apple nem részletezte, illetve 26 sebezhetőséget orvosol.

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

Hard Knocks – új reklám népszerűsíti az Apple Watch Series 7 tartósságát

A Hard Knocks névre keresztelt reklámban képet kaphatunk róla, milyen kemény legény is az Apple Watch jelenlegi generációja.

Ismét lesz nemzetközi jóganapi Apple Watch kihívás június 21-én

A nemzetközi jóganapot azért június 21-én tartják, mert ez a leghosszabb nap az évben. Idén egy 20 perces edzéssel teljesíthető a kihívás.

watchOS 9: megváltozik a vízzár feloldásának módja

A vízzárat mindig is a Digitális Korona gomb tekerésével oldhattuk fel, de a watchOS 9-től ehhez már a nyomva tartása lesz majd szükséges.

Ez a cikk 250+ nyári Apple Watch szíj raktárról, akár másnapi szállítással! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Izgalmas újításokat kotyogott el az iOS 15.4 béta Safarija

www3.hu

WWDC23: Apple Vision Pro – itt az AR/VR szemüvegek jövője

www3.hu

Apple Car az iForex szemszögéből

www3.hu