Mobil

Aukcióra került az “Apple Computer A” sérült és hiányos prototípusa

A korábban Steve Jobs tulajdonában állt, történelmi darabnak is nevezhető “Apple Computer A” prototípust a napokban bocsátották árverésre, mely a várakozások szerint 500 ezer dollár feletti áron, tehát majdnem 200 millió forintnak megfelelő összegért találhat majd új gazdájára.

Az 1976-ban Steve Wozniak által kézzel forrasztott nyomtatott áramköri lapot Steve Jobs használta az Apple-1 bemutatására Paul Terrell bolt tulajdonosnak. A prezentáció sikeres volt, a kaliforniai Mountain View-ban található The Byte Shop lett az Apple-1 számítógép első kiskereskedője, miután Terrell 50 teljesen összeszerelt gépet rendelt. Ezek darabját 666,66 dollárért értékesítette a vásárlók felé.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tegnap volt kereken 15 éve, hogy megjelent az első iPhone

Az Apple 15 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Így nézhetett volna ki egy teljes képernyős iPod nano

Az iPod nano alapból is kalandos utat járt be, de a termék atyja, Tony Fadell most egy még izgalmasabb makettet rántott elő.

Steve Jobs ma lenne 67 éves

Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 67 éves. Szerinted sok dolog változott a halála óta?

Igazságügyi elemzéssel oldódott meg az Apple I számítógép kézírásos sorszámának rejtélye…

A cégnek három hónapig tartott az elemzés elvégzése, mielőtt kimondták: az alaplapokon minden bizonnyal Steve Jobs kézírását láthatjuk.

Friss fotók az Apple MagSafe akkumulátorának egy prototípusáról

Az Internal Archive nevű Twitter profil képein látható prototípus több szempontból is különbözik a MagSafe akkumulátor megjelent verziójától.

Ez a cikk Aukcióra került az “Apple Computer A” sérült és hiányos prototípusa itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC22: az Apple bemutatta az első M2-es chippel szerelt gépeket – MacBook Air és MacBook Pro

www3.hu

Az Apple közzétette az Apple Music 2021-ben legtöbbet játszott dalainak listáját

www3.hu

Milyen chipekre számíthatunk az ősszel érkező iPhone 14 modellekben?

www3.hu