Mobil

MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt

Marques Brownlee alias MKBHD is górcső alá vette az új, M2 chipes MacBook Air modellt, amelyről YouTube csatornáján osztotta meg tapasztalatait. A júniusban bejelentett laptop július 15-től vált elérhetővé a felhasználók számára. Nagy várakozás előzte meg az Apple új, passzív hűtéses gépének az érkezését, hiszen ahogy mi is írtunk róla, az M2 chipes MacBook Pro 13″ egy sokak számára értelmezhetetlen kategóriát képvisel.

Több, mint egy frissítés. Ez a videó alcíme, melyben Brownlee elégedettségének ad hangot design és teljesítmény tekintetében, kiemelte továbbá az akkumulátor üzemidejét, ami meglátása szerint kiemelkedő. Hozzátette, hogy bár az éjfekete szín gyönyörű, könnyen gyűjti az ujjlenyomatokat és a karcokat is, emiatt nem árt jobban vigyáznunk rá. (tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13″ modellt?

A neten olvasható vélemények egybecsengenek, sokan nem érzik az M2-es MacBook Pro 13″ létjogosultságát, inkább az M2-es MacBook Airt ajánlják.

Lassabb SSD-vel rendelkezik a belépő szintű, M2-es MacBook Pro, mint az M1-es modell

Úgy tűnik, hogy a 256 GB-os, M2-es MacBook Pro SSD-jének írási/olvasási sebessége alacsonyabb lett, mint az M1-es modellé.

Befutottak a tech oldalakról az új M2 chipes MacBook Pro tesztek

A vásárlókhoz pénteken érkező rendelések előtt hivatalosan is megjelentek a tech portálokon az új M2 chipes MacBook Pro tesztek.

9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel

A Geekbench eredményböngészőjében már felbukkant egy M2-es teszteremény is, ami igazolja azt, amit az Apple az új processzorról mondott.

Ross Young: 2024-ben várható az OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro

Ross Young elemző új jelentése szerint az Apple valamikor 2024-ben kiadhatja az első OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro modelleket.

Ez a cikk MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC23: az Apple bemutatta a macOS Sonomát – új képernyővédők, asztali widgetek, videókonferencia, és sok más

www3.hu

Muzix: mik azok a fülmonitorok és miért is érdekes ez az Apple Music Lossless szemszögéből?

www3.hu

Elérhetővé vált macOS-re natívan a SnowRunner, ami nekem az egyik kedvenc autós játékom!

www3.hu