Mobil

Megjelent az iOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Majdnem kereken két hónappal az iOS 15.5 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.6-ot, ami fejlesztéseket tartalmaz, illetve több hibát is javít.

Ezek közül az Apple elsősorban egy hibás tárhely kijelzési, egy Braille-eszközök Mailben való használatakor jelentkező, illetve egy Safarit érintő hiba javítását emelte ki. A frissítés ezeken túl még 38 sebezhetőséget is orvosol.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejl…

Siri-beszédhangfelismerés mandarin, kantoni és japán nyelven a HomePodon, illetve teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések.

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

A watchOS 8.7 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, bár ezeket az Apple nem részletezte, illetve 26 sebezhetőséget orvosol.

Megjelent az iPadOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Az iOS 15.6 fejlesztéseket, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, amik közül az Apple elsősorban négy hibát emelt ki.

Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 16 második bétája

Nem épp kereken 14 nappal a WWDC nyitónapja után, de 22-én megérkezett az iOS 16 második bétája is, ami több újdonságot és finomítást hozott.

watchOS 9: megváltozik a vízzár feloldásának módja

A vízzárat mindig is a Digitális Korona gomb tekerésével oldhattuk fel, de a watchOS 9-től ehhez már a nyomva tartása lesz majd szükséges.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők – Black Friday akció 2022

www3.hu

Visszatértek az Apple Store-ok, de a legtöbb helyre csak előzetes regisztrációval lehet bemenni

www3.hu

CarPlay-es fejegységre is köthető tolatókamerát teszteltünk

www3.hu