Mobil

Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések

Majdnem kereken két hónappal a tvOS 15.5.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS és a HomePod Software 15.6-ot, utóbbi elsősorban Siri-beszédhangfelismerési támogatást biztosít mandarin, kantoni és japán nyelven, mindkét eszköz esetén pedig teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket is tartalmaz. A frissítés ezeken túl még 28 sebezhetőséget is orvosol.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

A watchOS 8.7 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, bár ezeket az Apple nem részletezte, illetve 26 sebezhetőséget orvosol.

Megjelent az iPadOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Az iOS 15.6 fejlesztéseket, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, amik közül az Apple elsősorban négy hibát emelt ki.

Megjelent az iOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Az iOS 15.6 fejlesztéseket, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, amik közül az Apple elsősorban három hibát emelt ki.

Megjelent a tvOS 15.5.1 és a HomePod Software 15.5.1 – egy hanglejátszási hiba javítása

A 15.5.1-es szoftververzió megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a zenelejátszás leáll egy rövid idő után.

Megjelent a tvOS 15.5 – fejlesztések és hibajavítások

Másfél hónappal a tvOS 15.4.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.5-öt, ami várhatóan fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Ez a cikk Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Koncepció: ilyen is lehetne egy rendes kijelzős HomePod mini

www3.hu

Top ajándékötletek Karácsonyra és Mikulásra az Apple felhasználók számára

www3.hu

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

www3.hu