Mobil

Koncepció: ilyen is lehetne egy rendes kijelzős HomePod mini

Az Apple 2020 novemberében kezdte el a HomePod mini intelligens hangszórójának értékesítését, amely a 2018 tavaszán megjelent HomePod mellé érkezett. A HomePod mini kisebb fizikai méreteihez jóval barátságosabb is árcédula tartozik, miközben funkciói többségében megegyeznek a nagytestvérével. Időközben ahogy mi is hírül adtuk, a nagytestvért az Apple tavaly tavasszal szép csendben kivezette az értékesítési láncából. Így aztán a kis gömbre hárul most már a feladat, hogy betöltse az előd által hagyott űrt.

Az Apple a közelmúltban sok eszköze esetében frissítette a designt, aminek mi felhasználók természetesen nagyon örülünk. Sokan rebesgetik, hogy idén sorra kerül az okos hangszóró is, melybe az új színek mellett végre egy többfunkciós érintőkijelző is érkezhet.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 15.5.1 és a HomePod Software 15.5.1 – egy hanglejátszási hiba javítása

A 15.5.1-es szoftververzió megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a zenelejátszás leáll egy rövid idő után.

Gurman: évekkel ezelőtt készült már egy akkumulátoros HomePod prototípus

Mark Gurman a legújabb hírlevelében arról írt, hogy az Apple évekkel ezelőtt már készített egy akkumulátoros hangszórót.

Három új termékbemutató Apple kisfilm: MacBook Pro, AirPods 3, HomePod mini

A hétfői esemény után az Apple rövid reklámszpotokat is közzétett a MacBook Pro, AirPods 3 és a HomePod mini új színei kapcsán.

macOS Mammoth: képzeljük el, hogy milyen lehetne a következő macOS – második rész

A 9to5Mac nagyszabású macOS Mammoth koncepciójának második része megmutatja nekünk, hogy merre fejlődhetne a macOS 2022-ben.

macOS Mammoth: képzeljük el, hogy milyen lehetne a következő macOS

Ez a koncepció bemutatja, hogy hogyan nézne ki a macOS, ha egy valaki tervezné a 9to5Mac-nél. Vigyázat, ez nem a valóság!

Ez a cikk Koncepció: ilyen is lehetne egy rendes kijelzős HomePod mini itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

www3.hu

Fontos változások érkeznek majd az iOS 17.4-ben az Európai Unióban élők számára

www3.hu

Visszatértek az Apple Store-ok, de a legtöbb helyre csak előzetes regisztrációval lehet bemenni

www3.hu