Mobil

Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

A Muzix és a Szifon.com csapata minden évben keres közösen 1db olyan terméket, amit kizárólag nektek, iPhone-osoknak ajánlunk. Itt kifejezetten odafigyelünk arra, hogy az adott termék az iOS-szel kompatibilis legyen, különleges árral rendelkezzen és megkapja tőletek is az 5 csillagot!

UiiSii cover foto

Idén egy vezetékes, de Lightning-csatlakozós fülhallgatót vettünk górcső alá, és a cél az volt, hogy egy Apple-ös felhasználó maximálisan kihasználhassa a készülékét zenehallgatásra és telefonálásra! Mindez a 15.000Ft alatti árával, beépített DAC-jával és mikrofonjával egészen elképesztő ár/értéket is képvisel, szóval vágjunk is bele, mire képes a nyár fülhallgatója!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

A RECnGO-val az egyes készülékeinkből tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással, és egyedi, szöveges megoldásokkal.

Újraéled hazánkban az AUDIOENGINE márka – ne keresd tovább a tökéletes asztali sztereó hangfaladat!…

A saját erősítővel felszerelt sztereó hangfalszett szerintem brutálisan jól szól, és tudtam, hogy ha lerakom az asztalomra, nem akarom majd visszaadni.

Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon

Ebben a cikkben olyan, egészséggel kapcsolatos alkalmazásokat mutatunk be, amik rendelkeznek Apple Watch komplikációkkal is!

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Szeretnéd kicsit feldobni a lakásod hangulatát LED-szalagokkal? Akkor ne is keress tovább, itt vannak a Meross szalagjai.

Ez a cikk Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a harmadik iOS 16.2, iPadOS 16.2, watchOS 9.2, tvOS 16.2 és macOS Ventura 13.1 béta

www3.hu

Elérhető a második iOS 15.2, iPadOS 15.2, watchOS 8.3, tvOS 15.2 és macOS Monterey 12.1 béta

www3.hu

Gurman: a Touch ID nem tér vissza az iPhone 13 modellekben

www3.hu