Mobil

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Bár már nincs olyan messze az ősz, amikor várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch modellek, sokak számára mégis örökkévalóságnak tűnik ez az elkövetkező pár hét. Akik szeretnék addig is egy kis páncélzattal ellátni szeretett órájukat, azoknak sem kell csüggedni, hiszen számukra is van megoldás. Az iKiegészítők.hu jóvoltából két modell érkezett hozzánk tesztelésre, amelyet ezúton is köszönünk.

Mindkét versenyző nagyon szemrevaló, robosztus kialakításuknak köszönhetően masszív védelmet nyújtanak a készülékháznak. A kijelzőt a peremen túlnyúló tokozás is plusz védelemmel látja el. A Spigen Rugged Armor Pro zöld, fekete és szürke színben érhető el, míg a Supcase Unicorn Beetle Pro kizárólag feketében kelleti magát.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

A RECnGO-val az egyes készülékeinkből tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással, és egyedi, szöveges megoldásokkal.

Hard Knocks – új reklám népszerűsíti az Apple Watch Series 7 tartósságát

A Hard Knocks névre keresztelt reklámban képet kaphatunk róla, milyen kemény legény is az Apple Watch jelenlegi generációja.

Ismét lesz nemzetközi jóganapi Apple Watch kihívás június 21-én

A nemzetközi jóganapot azért június 21-én tartják, mert ez a leghosszabb nap az évben. Idén egy 20 perces edzéssel teljesíthető a kihívás.

watchOS 9: megváltozik a vízzár feloldásának módja

A vízzárat mindig is a Digitális Korona gomb tekerésével oldhattuk fel, de a watchOS 9-től ehhez már a nyomva tartása lesz majd szükséges.

WWDC22: Az Apple bemutatta a watchOS 9-et – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és e…

A watchOS 9 többek között új számlapokat, új edzéstípusokat és metrikákat, gyógyszerszedési emlékeztetőket, és egyéb újdonságokat hoz.

Ez a cikk Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az első iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2 és macOS Sonoma 14.2 béta

www3.hu

Mi Smart Air Fryer teszt: az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos, forró levegős fritőz!

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.6.1 – egy Movement Disorder API-s hiba javítása

www3.hu