Mobil

Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel

2021 óta a pletykák az Apple Watch új, extrém sportokat célzó, robusztus kiadását sejtetik. A legújabb jelentések megerősítették, hogy ez a strapabíró modell várhatóan még ebben az évben bemutatásra kerül. Most pedig a Bloomberg is azt állítja, hogy az Apple Watch masszív kiadása erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel fog rendelkezni.

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében. Meglepő módon úgy tűnik, hogy ennek a verziónak nagyobb kijelzője lesz, mint bármely eddigi Apple Watch modellnek.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Milyen chipekre számíthatunk az ősszel érkező iPhone 14 modellekben?

A kiszivárgott információk továbbra is azt vetítik előre, hogy az alap iPhone 14-be kerülő chip eltér majd az iPhone 14 Pro modellekétől.

Ross Young: 2024-ben várható az OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro

Ross Young elemző új jelentése szerint az Apple valamikor 2024-ben kiadhatja az első OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro modelleket.

Bloomberg: ezek a legfrissebb WWDC22 és iPhone 14 Pro pletykák

A hírek szerint az iOS 16 és az iPhone 14 Pro csodás, új ProMotion kijelzője összefognak, hogy elhozzák számunkra az “Always-On” módot.

The Information: 14 kamera az élethű avatarok létrehozásáért az Apple AR szemüvegében

A jelentés szerint komoly erőfeszítéseket okozott az Apple mérnökei számára a 14 kamera és egyéb szenzorok és az akkumulátor elhelyezése.

Bloomberg: közel az Apple AR headset bemutatása

Mark Gurman információi szerint az Apple a nemrég bemutatta a cég igazgatótanácsának a sokat pletykált, kiterjesztett valóság headsetjét.

Ez a cikk Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC22 június 6-tól, továbbra is online: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13

www3.hu

Spring Loaded: az Apple bemutatta az újratervezett, M1 chipes iMac-et

www3.hu

Ezek a változások érkeztek az iOS 17 ötödik bétájával

www3.hu