Mobil

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

Az “élőzés” manapság egy rendkívül népszerű dolog, YouTube-on mostanság felkapottak a kérdések és válaszok típusú videók is, amikben élőben kérdezhetnek az emberek az adott YouTubertől. Ezen kívül a modernebb, ügyes marketingessel ellátott cégek, webshopok sokszor már élőben mutatják be az új termékeket is rövid videóban, valamint egyre menőbb egy esküvőt, rendezvényt is élőben közvetíteni, hogy még több embert érhessük el.

Valljuk be, az élő videók egyre jobban hódítanak, és van is létjogosultságuk, ha ügyesen csináljuk. Az élő videózás svájci bicskája a RECnGO alkalmazás, amivel az iOS eszközeinkből (Androidra is elérhető) tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással és egyedi, szöveges megoldásokkal. Nézzük meg, mire is képes az app!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon

Ebben a cikkben olyan, egészséggel kapcsolatos alkalmazásokat mutatunk be, amik rendelkeznek Apple Watch komplikációkkal is!

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Szeretnéd kicsit feldobni a lakásod hangulatát LED-szalagokkal? Akkor ne is keress tovább, itt vannak a Meross szalagjai.

Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja

Szeretnéd a fejed biztonságban tudni biciklin ülve, rollerezve, és ha látnának az autósok? Jó lenne egy okos bukósisak? Akkor itt van a Faro.

Hamarosan itt a jó idő: sátrazz az EcoFlow River Mini és EcoFlow Solar Panel 110W társaságában!…

Sok esetben jó teljesen kiszakadni az online környezetből, de van, hogy ezt nem mindig tehetjük meg: erre jó egy powerstation és egy napelem!

AppInGym: új generációs, alkalmazással használható, 0-24-es edzőterem Budapesten!

AppInGym: egyedi, alkalmazáson keresztül használható, 0-24-órás edzőterem Budapesten.

Ez a cikk RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

2024-ben további új Emoji karakterek érkezhetnek

www3.hu

Gyakori kérdések: nemzetközi roaming az Apple Watch-csal

www3.hu

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

www3.hu