Mobil

Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13″ modellt?

Az új M2-es MacBook Pro már majdnem egy hete a piacon van, és minél többet tudunk meg róla, annál erősebben fogalmazódik bennünk, felhasználókban a kérdés, hogy mi volt az Apple célja ezzel a géppel? Egy többéves designt próbáltak egy új chip köré rakni, ami sokakban bizonytalanságot idézett elő, hogy érdemes-e megvenni az új, M2-es modellt. Az alábbi képen, amolyan spoilerként is látható: nem.

Az elmúlt hetek egyébként sem voltak eseménytelenek, igaz, a legtöbb hírportálon csak érintőlegesen említették az Apple egyes termékeinek drágulását. Ebben a szegmensben ilyen árcédulákkal már szerintem nem etikus egy ilyen designnal piacra lépni, mint az M2 MacBook Pro. A tavaly szeptemberi 14″ és 16″ colos széria zseniálisan jóra sikeredett, végre a pro felhasználók is megkapták, amire vágytak.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lassabb SSD-vel rendelkezik a belépő szintű, M2-es MacBook Pro, mint az M1-es modell

Úgy tűnik, hogy a 256 GB-os, M2-es MacBook Pro SSD-jének írási/olvasási sebessége alacsonyabb lett, mint az M1-es modellé.

Befutottak a tech oldalakról az új M2 chipes MacBook Pro tesztek

A vásárlókhoz pénteken érkező rendelések előtt hivatalosan is megjelentek a tech portálokon az új M2 chipes MacBook Pro tesztek.

9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel

A Geekbench eredményböngészőjében már felbukkant egy M2-es teszteremény is, ami igazolja azt, amit az Apple az új processzorról mondott.

WWDC22: az Apple bemutatta az első M2-es chippel szerelt gépeket – MacBook Air és MacBook Pro

Az Intel még ki se heverte az Apple M1 által okozott sokkot és máris itt az M2-es chip és vele együtt a teljesen új MacBook Air.

Az Apple véglegesíti az M2 Pro és M2 Max chipeket és már az M3-as iMac-en dolgozik

A MacRumors szerint már majdnem kész az M2 Pro és M2 Max chip, Mark Gurman pedig úgy véli, hogy az Apple már az iMac M3-on dolgozik.

Ez a cikk Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13″ modellt? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Mark Zuckerberg bemutatta a Meta Quest 3-at

www3.hu

Már lehet tudni, hogy mikor vásárolhatod meg az iPhone 13-at

www3.hu

A Retro Widget 2 frissítése meghozta az eredeti Snake II-t a telefonunkra

www3.hu