Your ads here. Click here

Mobil

9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel

Ahogy arról már mi is hírt adtunk, az Apple a WWDC első napján bejelentette az új M2 chipet is, melyet a júliusban érkező MacBook Air és a már rendelhető, frissített MacBook Pro 13″ modell kapott meg. Természetesen sokan már türelmetlenül várják a teszteket, amelyekben fény derül a részletekre, mire is képes pontosan az új processzor.

Az Apple állításai szerint az M2 jelentős előnyöket kínál az előző generációs, M1 chipekhez képest: 18%-kal gyorsabb CPU, 35%-kal erősebb GPU és 40%-kal gyorsabb Neural Engine. A Geekbench eredményböngészőjében felbukkant referenciaértékek azt mutatják, hogy az Apple állításai meglehetősen pontosak.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ross Young: 2024-ben várható az OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro

Ross Young elemző új jelentése szerint az Apple valamikor 2024-ben kiadhatja az első OLED-kijelzős MacBook Air és iPad Pro modelleket.

WWDC22: az Apple bemutatta az első M2-es chippel szerelt gépeket – MacBook Air és MacBook Pro

Az Intel még ki se heverte az Apple M1 által okozott sokkot és máris itt az M2-es chip és vele együtt a teljesen új MacBook Air.

Az Apple véglegesíti az M2 Pro és M2 Max chipeket és már az M3-as iMac-en dolgozik

A MacRumors szerint már majdnem kész az M2 Pro és M2 Max chip, Mark Gurman pedig úgy véli, hogy az Apple már az iMac M3-on dolgozik.

Bloomberg: az Apple már négy különböző M2-es chipet tesztel

Idén érkezhet az első M2 chipes Mac, és most már sejthetjük, hogy melyik lesz az utolsó M1-es Mac. Mark Gurman nyilatkozott.

MacRumors: az A15 és M1 chipek a vártnál tovább maradhatnak, mivel az Apple chip frissítései lassuln…

A MacRumors értesülései szerint az Apple több, a jövőben megjelenő terméke esetében is az M1 chip mellett kíván maradni.

Ez a cikk 9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Shot on iPhone 12: Teljes virágzás

www3.hu

Hihetetlen változást hozott az iOS 15 béta 6: meggondolta magát az Apple

www3.hu

Megjelent az iOS 12.5.3 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

www3.hu

Your ads here. Click here