Mobil

Gyakori kérdések: mi történik, ha nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre?

Az Apple minden egyes új szoftver főverzió megjelenésével kiszór pár régebbi modellt a támogatott készülékek közül. A bulvár oldalakon ilyenkor persze mindig felbukkannak az olyan hangzatos és kattintásvadász szalagcímek, mint például a “Rossz hír az iPhone-osoknak, sokan dobhatják ki a mobiljukat”. Persze erről valójában szó sincs.

De akkor mégis mire számíthatunk pontosan, ha már nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre? Tényleg szó szerint dobhatjuk is ki, csak mert nem jelent meg rá például az iOS 16? Lássuk, mit jelent mindez a mindennapok során.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

Az iOS 16 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével újból sok kérdés merült fel, ezeknek vennénk elejét.

Gyakori kérdések: zárolta-e az Apple az Apple ID-nkat, vagy ez is adathalászat?

Egy adathalász emailt rögtön leleplez, hogy a benne található link köszönőviszonyban sincs a céggel, amelyikre amúgy a levél hivatkozik.

Gyakori kérdések: hogyan növelhetjük a készülékünk biztonságát, és mit tehetünk, ha elvesztettük?…

A felhasználó legnagyobb ellensége önmaga: ha túl sokat feláldozunk a kényelem oltárán, könnyen megjárhatjuk. Adunk pár biztonsági tippet.

Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

Az Apple még be sem jelentette az iOS 16-ot, mégis már többször is előkerült a kérdés, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan.

Gyakori kérdések: winmail.dat fájlok megnyitása Apple-ös környezetben

A Windows-os környezetből érkező emailek esetén sokszor előfordul, hogy a levél vagy csatolmányai helyett csak egy winmail.dat fájlt kapunk.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mi történik, ha nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15

www3.hu

WWDC22: az Apple bemutatta az iOS 16-ot – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

www3.hu

9to5Mac: az Apple egy különálló, A13 chippel ellátott kijelzőn dolgozik

www3.hu