Mobil

iPadOS 16: lehetséges, hogy jailbreakkel a nem M1-es iPadeken is működhet majd a Stage Manager

Amikor az Apple a WWDC-n bejelentette az iPadOS 16-ot, az is kiderült, hogy mely iPadek lesznek egyáltalán támogatottak, illetve az is, hogy az új funkciók közül néhány nem lesz elérhető a régebbi modellekre.

Ez persze már valószínűleg nem lep meg senkit, viszont minden ilyen esetben előkerülnek azok a vélemények, hogy az ilyen lépésekkel az Apple az újabb készülékek megvásárlására akar minket kényszeríteni. Egy ilyen újdonság most a Stage Manager, ami csak az M1 processzorral rendelkező iPadeken lesz elérhető. Lássuk, mit kell erről tudni, és mit jelenthet majd ebben az esetben, ha lesz jailbreak az iPadOS 16-ra!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iPadOS 16-tól kezdődően az iPadek már nem lehetnek okosotthon-központok

Az iOS 16 és az iPadOS 16 idei megjelenésével már csak az Apple TV és a HomePodok lehetnek majd okosotthon központok, az iPadek már nem.

WWDC22: az Apple bemutatta az iPadOS 16-ot – “többablakos” mód, Időjárás app, megújult Otthon app, F…

Az iPadOS 16 esetén az Apple 15 főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik az új rendszerrel.

WWDC22 június 6-tól, továbbra is online: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az iOS 16-tól, az iPadOS 16-tól, a watchOS 9-től, a tvOS 16-tól, és a macOS 13-tól.

Ez a cikk iPadOS 16: lehetséges, hogy jailbreakkel a nem M1-es iPadeken is működhet majd a Stage Manager itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

www3.hu

Töltsd le az iPhone 13 modellek és az iPad mini 6 háttérképeit

www3.hu

Gyorsabb lett a töltés a MagSafe akkumulátorral

www3.hu