Mobil

Kiváló ár/értékarányú “neon” LED-ek, LED fényfüzérek és HomeKit-képes okos konnektorok az iKiegészítőknél!

Sokan szeretik apróságokkal is feldobni a lakásukat, ami lehet egy növény, egy kislámpa, akár egy kép a falra, de ilyen lehet egy neonszerű világítás is, egy fényfüzér, vagy a méltán népszerű LED-sorok. Azért egy LED-sor nem olyan olcsó manapság, főleg, ha minőségit szeretnénk beépíteni, netalántán még HomeKit-képessé is tennénk. Könnyedén 30.000Ft fölé megy az árcédula, és valljuk be, annyiért már elgondolkozunk, hogy kell-e oda az az extra világítás.

Ezért is akadt meg a szemem a Forever márkán az iKiegészítőknél, mert mondom neon-szerű világítás 5.000Ft-ért? 👀 Aztán ahogy mentem tovább, láttam, hogy olcsó kültéri világítást, klasszikus gömb alakú fényfüzért is lehet kapni náluk, amivel fel lehet dobni egy teraszt vagy külső kertet. Persze ki más lenne, ha nem én, aki rögtön megkérdezi, hogy ezek neon-szerű világítások elemesek-e, vagy USB-sek, mert hát utóbbit azért lehet okosítani is egy konnektorral 😉, de ettől függetlenül különösen örültem, hogy többféle megoldást is alkalmazott a cég. Ebben a cikkben a Forever márka világításait fogjuk bemutatni, illetve a Meross márka HomeKit-képes okos konnektorait.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iKiegészítők.hu: Ledger Nano kriptopénztárcák

A hardveres kriptopénztárca nagyon is kézzelfogható előnyöket kínál. A téma kapcsán a Ledger Nano kriptopénztárcákról lesz szó.

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Szeretnéd kicsit feldobni a lakásod hangulatát LED-szalagokkal? Akkor ne is keress tovább, itt vannak a Meross szalagjai.

Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér

A Twinkly Dots picike, kör alakú, matt LED izzókból áll, amelyek 16 millió színt képesek kibocsátani 360°-ban.

Kezünkben a VOCOlinc Ripple Smart aroma diffúzor

A Ripple Smart a legkisebb aroma diffúzor a VOCOlinc kínálatában, amivel könnyedén és olcsón varázsolhatunk egyedi élményt bármelyik szobába.

Kipróbáltuk a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztítót – teszt és vélemény

Ez a cikk Kiváló ár/értékarányú “neon” LED-ek, LED fényfüzérek és HomeKit-képes okos konnektorok az iKiegészítőknél! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Videó egy működőképes AirPower prototípusról, ami épp egy Apple Watch-ot tölt

www3.hu

Watchmyband: új generációs szíjak termékvideókkal, és több mint 40% kedvezmény!

www3.hu

Boltvezető, eladó munkatársat keres a Stylebolt Budapesten

www3.hu