Mobil

Megjelent a tvOS 15.5.1 és a HomePod Software 15.5.1 – egy hanglejátszási hiba javítása

Kilenc nappal a tvOS 15.5 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS és a HomePod Software 15.5.1-et, ami elsősorban egy hanglejátszási hibát javít, amely miatt előfordulhat, hogy a zenelejátszás leáll egy rövid idő után.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 15.5 – fejlesztések és hibajavítások

Másfél hónappal a tvOS 15.4.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.5-öt, ami várhatóan fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a watchOS 8.6 – EKG és szabálytalan szívritmus értesítések Mexikóban, hibajavítások…

EKG és szabálytalan szívritmusról szóló értesítések a Mexikóban vásárolt órák esetén, illetve fejlesztések és hibajavítások.

Megjelent az iPadOS 15.5 – egy új beállítás a Podcastok esetén

A Podcastok egy új beállítást tartalmaz, amellyel korlátozhatjuk az iPaden tárolt epizódokat, és automatikusan törölhetjük a régebbieket.

Megjelent az iOS 15.5 – fejlesztés a Podcastok esetén, és egy otthonautomatizálási hiba javítása…

Az iOS 15.5 az Apple Podcastokra és egyéb funkciókra vonatkozó fejlesztéseket, hibajavításokat tartalmaz, illetve 34 sebezhetőséget is javít.

Gyorsabb lett a töltés a MagSafe akkumulátorral

Az Apple majdnem egy évvel a MagSafe akkumulátor bemutatása után egy firmware frissítéssel jelentősen jobbá tette a terméket.

Ez a cikk Megjelent a tvOS 15.5.1 és a HomePod Software 15.5.1 – egy hanglejátszási hiba javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A tesztek alapján az elődjénél lassabb az SSD a 2023-as MacBook Pro-ban

www3.hu

Megjelent az iOS 12.5.3 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

www3.hu

Instagram Playback 2021 – a hivatalos visszatekintő

www3.hu