Mobil

Megjelent az iOS 15.5 – fejlesztés a Podcastok esetén, és egy otthonautomatizálási hiba javítása

Másfél hónappal az iOS 15.4.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.5-öt, ami fejlesztéseket tartalmaz, illetve több hibát is javít.

Ezek közül az Apple elsősorban a Podcastok egy új beállítását emelte ki, amellyel korlátozhatjuk az iPhone-on tárolt epizódokat, és automatikusan törölhetjük a régebbieket, a hibajavítások közül pedig egy olyan hibáét, amely miatt az érkező vagy távozó személyek által aktivált otthonautomatizálások végrehajtása nem sikerült. Ez a frissítés ezeken felül 34 darab sebezhetőséget is javít.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 15.5 – fejlesztések és hibajavítások

Másfél hónappal a tvOS 15.4.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.5-öt, ami várhatóan fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a watchOS 8.6 – EKG és szabálytalan szívritmus értesítések Mexikóban, hibajavítások…

EKG és szabálytalan szívritmusról szóló értesítések a Mexikóban vásárolt órák esetén, illetve fejlesztések és hibajavítások.

Megjelent az iPadOS 15.5 – egy új beállítás a Podcastok esetén

A Podcastok egy új beállítást tartalmaz, amellyel korlátozhatjuk az iPaden tárolt epizódokat, és automatikusan törölhetjük a régebbieket.

Érdekes újítást kap az Emlékek funkció a Fotók alkalmazásban az iOS 15.5-tel

Az iOS 15.5 harmadik bétája egy izgalmas újítást hozott az Érzékeny helyszínek lista megjelenésével, mely az Emlékek montázsokat érinti.

Gyorsabb lett a töltés a MagSafe akkumulátorral

Az Apple majdnem egy évvel a MagSafe akkumulátor bemutatása után egy firmware frissítéssel jelentősen jobbá tette a terméket.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.5 – fejlesztés a Podcastok esetén, és egy otthonautomatizálási hiba javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 16.7.1 – két sebezhetőség javítása

www3.hu

WWDC22: Az Apple bemutatta a watchOS 9-et – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

www3.hu

Újabb RC érkezett a macOS 13.4-ből

www3.hu