Mobil

Jony Ive utolsó évei az Apple-nél: kapcsolat Tim Cookkal, az Apple Watch jövőképe és a kiégés

“Mi történik az Apple-lel most, hogy Steve Jobs meghalt?” – ez volt a Wall Street, az Apple rajongók, és a cég alkalmazottai által feltett, milliárd dolláros kérdés 2011-ben, Steve Jobs halálát követően. Több mint egy évtizeddel az Apple társalapítójának elhunyta után a cupertinói cég jobban teljesít, mint valaha.

A New York Times riportere, Tripp Mickle új könyvében (After Steve) mégis arról ír, hogy miközben az Apple milliárd dolláros céggé vált, elveszítette a lelkét. Ennek egyik okaként Jony Ive távozását jelöli meg a cégtől.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Wall Street Journal: Jony Ive visszaemlékezése Steve Jobs halálának 10. évfordulóján

Ive Jobs búcsúztatásán mondott beszéde óta most először emlékezett meg nyilvánosan a kettejük közel 15 évet felölelő együttműködéséről.

Jony Ive részt vett az új, M1 processzoros iMac létrejöttében

Jony Ive 2019-ben otthagyta az Apple-t, az új M1 chippel felszerelt iMac azonban már akkor is készülőben volt, így ő is dolgozott rajta.

A Monocle on Design podcastben beszélt Alan Dye az Apple Watch felhasználói felületének fejlesztésér…

Alan Dye, az Apple felhasználói felületekért felelős vezetője egy podcastben beszámolt arról, hogy miért volt kihívás az Apple Watch UI-ja.

Jony Ive lekerült az Apple vezetőinek oldaláról

Nyáron derült ki, hogy Jony Ive saját design céget alapít és az Apple lesz az egyik ügyfele. Az átállás jegyében a fotója lekerült az Apple vezetői közül.

Jony Ive az évtizedek során az Apple videóiban

Érdemes videókkal végigmenni az évtizedek alatt megjelent, fontosabb Apple termékeken, amik tervezésében volt szerepe Ive-nak. Nézd meg őket!

Ez a cikk Jony Ive utolsó évei az Apple-nél: kapcsolat Tim Cookkal, az Apple Watch jövőképe és a kiégés itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 16.5, iPadOS 16.5, watchOS 9.5, tvOS 16.5 és macOS Ventura 13.4 RC verziója

www3.hu

Megjelent az iPadOS 14.7.1 – fontos biztonsági frissítések

www3.hu

Elérhető az ötödik iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu